نوبخت اژدری روز چهارشنبه افزود: در این مدت ۲ هزار و ۶۶۰ تن ذرت ، ۲۸ هزار تن کنجاله سویا ، ۶.۵ تن لیزین و میتونین و ۱۴.۵ تن جو در بین دامداران استان توزیع شده است.

وی میانگین تولید گوشت قرمز در استان را ۲ هزار و ۵۰۰ تن و برآورد گوشت قرمز سالانه را نیز ۳۰ هزار تن ذکر کرد.
به گزارش جارچی اخبار و به نقل از ایرنا, او افزود: هر فرد در سال ۱۱ کیلوگرم گوشت قرمز مصرف می‌کند و بر همین اساس سالانه ۱۴ هزار تن گوشت در داخل استان مصرف می‌شود و سالانه ۱۶ هزار تن تولید گوشت قرمز هم به دیگر استان‌های کشور صادر می‌شود.

تعداد کل جمعیت دام استان اردبیل سه میلیون و ۸۹۸ هزار و ۲۵۹ واحد دامی است که از این تعداد یک میلیون و ۹۷۱ هزار و ۳۸۴ واحد را دام سنگین و یک میلیون ۹۲۶ هزار و ۸۷۵ واحد را دام سبک تشکیل می‌دهد.
این استان با تولید سالانه ۲۶۵ هزار و ۳۹۰ تن شیر خام ، ۴۲ هزار و ۳۵۶ تن گوشت مرغ ، هشت هزار و ۱۴۲ تن تخم مرغ و ۶ هزار و ۱۵۱ تن عسل از استان‌های موفق و مطرح در بخش دامداری کشور است.