معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از جذب ۹۵ دانشجوی خارجی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز خبر داد و گفت: به کمک اساتید و اعضای هیات علمی، توانستهایم دانشجویان خارجی را در دانشکدههای مختلف جذب کنیم.
به گزارش جارچی اخبار به نقل از ایسنا، علی تقیزادیه در دوازدهمین جشنواره شهید مطهری با ارایه گزارشی از عملکرد معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریزدر طول یک سال گذشته، اظهار کرد: در حال حاضر، هشت هزار و ۲۰۰ دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل و ۸۷۴ نفر استاد و عضو هیات علمی در ۲۰۹ رشته تحصیلی مشغول به تدریس هستند.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تبریز قطب کلان منطقه دو آمایش سرزمین است، گفت: کلان منطقه دو متشکل از استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل بوده و در طول پنج سال گذشته کارهای زیادی در این کلان منطقه انجام شده است.
وی افزود: در حوزه کلان منطقه دو، هفت ماموریت از جمله حوادث ترافیکی، علوم روانشناسی و روانپزشکی، علوم زیست محیطی و سلامت زیست محیطی تعریف شده است که ما نیز در این راستا ۱۶ اولویت تعیین کردهایم.
تقیزادیه در ادامه با برشماری برخی اقدامات انجام شده توسط معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: برگزاری المپیادها و آزمونهای دانشجویی با نتایج خوب، اخذ مجوز تاسیس مرکز ملی مهارتهای علمی دانشگاه و اخذ مجوز تاسیس دانشکده مجازی با بیش از ۱۱۰ عنوان مبحث آموزشی از جمله این اقدامات به شمار میآیند.
وی در خصوص ترجمان و کاربست دانش در دانشگاه علوم پزشکی تبریز با جایگاهی مهم بین دانشگاههای کشور بیان کرد: توسعه دانش آکادمیک، مشارکتهای بینالمللی و ارزشیابی و اعتبار سنجی از اقدامات انجام شده در این راستا است.
وی با برشماری برخی اقدامات ویژه و برای بار نخست در دانشگاه علوم پزشکی تبریز، گفت: راهاندازی کلینیک ایمنی سلامت، آزمایشگاه ترافیک به عنوان مجهزترین و اولین آزمایشگاه کشور و برگزاری دورههای تربیت مدرس به این منظور از اقداماتی است که تبریز پیشرو آن به شمار میآید.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اضافه کرد: این دانشگاه در زمینه آموزش دوره تکامل نوزادان و برگزاری آزمونهای الکترونیکی بینالمللی نیز پیشرو بوده و تاسیس بانک شیر مادر، کاهش قابل توجه نرخ مرگ و میر مادران باردار نیز از ابتکارات دانشگاه علوم پزشکی تبریز است.
وی با اشاره به جایگاه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حوزه تولیدات فناورانه و نوآورانه اظهار کرد: این دانشگاه یکی از قطبهای کشور در زمینه تولید محصولات دانش بنیان و تجاری سازی آن است.
دبیر علمی جشنواره شهید مطهری در ادامه با بیان اینکه اقدامات برای برگزاری این جشنواره از آذر ماه سال گذشته آغاز شد، خاطرنشان کرد: ایجاد فضای سالم رقابتی علمی و بستر مناسب جهت نشر فعالیتهای آموزشی از اهداف برگزاری این جشنواره است.
وی متذکر شد: از ۱۱ فرایند برتر آموزشی، دو دفتر توسعه، گروههای برتر دانشکدههای مختلف، ۱۳ استاد باز نشسته، هفت استاد مشاور و راهنمای تحصیلی و دو مورد پایان نامه در این جشنواره تجلیل میشود.
- ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۱
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز:
۹۵ دانشجوی خارجی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز جذب شد
در حال حاضر، هشت هزار و ۲۰۰ دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل و ۸۷۴ نفر استاد و عضو هیات علمی در ۲۰۹ رشته تحصیلی مشغول به تدریس هستند.