وزیر کشور با تاکید بر عنصر مدیریت در تحقق توسعه اقتصادی گفت: مسئولان تصمیم گیر در برابر انتصابات مسئول هستند و حرام است اگر استانداری شخصی را که به ناتوانی وی علم دارد را به عنوان مدیر معرفی کند.
به گزارش جارچی اخبار به نقل از ایرنا، عبدالرضا رحمانی فضلی روز پنجشنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری گفت: انصافا مدیران دولتی در کشور به توسعه چه نگاهی دارند؟ آیا به دنبال شایسته سالاری هستیم و یا اینکه نسبت به عنصر مدیریت در مسیر توسعه یافتگی غفلت ورزیده ایم.
وی با اشاره به عناصر توسعه اقتصاد تصریح کرد: در خصوص مواد اولیه، تکنولوژی و دستیابی به منابع هیچ محدودیتی در کشور وجود ندارد اما مهمترین بحث و عنصر در این رابطه نحوه مدیریت است.
رحمانی فضلی ادامه داد: با وجود کاستی هایی و چالش هایی که در کشور وجود دارد اما اینکه چرا عده ای از مدیران موفق هستند و عده ای عملکرد نامطلوبی دارند نیازمند بازنگری در عنصر مدیریت است.
وزیر کشور با بیان اینکه همه مناطق کشور با چالش عقب ماندگی تاریخی و عدم توازن و تعادل مواجه است، تصریح کرد: در حالیکه در قرن ۱۹ و ۲۰ بسیاری از کشورهای جهان در اوج پیشرفت و شکوفایی اقتصادی قرار داشتند ایران دچار حاکمان ناکارآمد بود و همین موضوع ایران را از قافله توسعه عقب انداخت.
رحمانی فضلی ادامه داد: این عقب افتادگی تاریخی تنها شامل استانهای کمتر برخوردار نظیر چهارمحال و بختیاری نیست و همه استانها با چنین چالشی مواجه هستند.
وی همچنین ریشه عدم توازن و تعادل در کشور را در توزیع ناعادلانه منابع، جمعیت، و ثروت عنوان کرد و گفت: از زمانی که نظام بودجه ریزی در کشور مبتنی بر نظرات کارشناسی وارداتی شکل گرفت برقراری تعادل در کشور با چالش جدی مواجه شد.
رحمانی فضلی ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز ساختارهایی در کشور شکل گرفت که این عدم توازن و تعادل را تقویت کرد که نظام اداری، ساختار بودجه ریزی و نظام مالیاتی کشور از مهمترین این ساختارها به شمار می رود.
وزیر کشور با تاکید بر توجه جدی به امر اقتصاد در کشور اظهار داشت: اقتصاد از منظر انسانی، دینی، سیاسی، قدرت ملی و دیدگاه های انقلابی امری بسیار مهم است که باید بیش از پیش به آن توجه داشته و بر این باور باشیم که برای دست یابی به اهداف والای نظام جمهوری اسلامی باید اقتصاد مقاومتی را در کشور بیش از هر زمان دیگری تقویت کنیم.
رحمانی فضلی در بخش دیگری از سخنان خود به چالش های استان چهارمحال و بختیاری و به ویژه مساله آب اشاره کرد و گفت: بطور کامل بر موضوع آب استانهای اصفهان، یزد، خوزستان و این استان اشراف دارم و معتقدم این مشکلات باید از مسیر کارشناسی حل شود.
وی افزود: باید به نظرات کارشناسی تن دهیم و از سیاسی کردن مساله آب و استفاده های مقطعی از آن پرهیز کرد.
در این نشست در خصوص نحوه عملکرد این استان در حوزه اقتصاد گزارشی ارائه شد.
وریر کشور در سفر دو روزه خود ضمن دیدار با امام جمعه شهرکرد و حضور در نشست ستاد اقتصادی مقاومتی، در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران این استان نیز حاضر شد.
- ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۱
وزیر کشور :
انتصاب مدیران ضعیف حرام است/همه مناطق کشور با چالش عقب ماندگی تاریخی و عدم توازن و تعادل مواجه است
انصافا مدیران دولتی در کشور به توسعه چه نگاهی دارند؟ آیا به دنبال شایسته سالاری هستیم و یا اینکه نسبت به عنصر مدیریت در مسیر توسعه یافتگی غفلت ورزیده ایم.