خداداد غریب پور چهارشنبه در آیین کلنگ زنی فاز دوم کارخانه فولاد شادگان در استان خوزستان اظهار داشت: اولویت سازمان ایمیدرو اکتشاف است و در این راستا اکتشاف ۳۰۰ هزار کیلومتر مربع معدن در سراسر کشو هدفگذاری شده است که در تاریخ ایمیدرو بی سابقه است، از ابتدای تاسیس سازمان ایمیدرو تاکنون ۲۷۰ هزار کیلومتر مربع اکتشاف معدن در کشور صورت گرفته است . برنامه این سازمان اکتشاف ۳۰۰ هزار کیلومتر مربع معدن در مدت یک سال می باشد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت میزان کل اکتشاف معدنی در کشور تا مهر سال گذشته را بالغ بر ۲۷۰ هزار کیلومتر مربع عنوان کرد و گفت: از مهرماه پارسال تا کنون ۷۰ هزار کیلومتر مربع اکتشاف معدن در کشور انجام شده است.
غریب پور تصریح کرد: با اقدام صورت گرفته میزان کل صادرات مواد معدنی کشور از نظر وزن در سال گذشته بالغ بر پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تن بوده است.
وی همچنین با بیان اینکه ایمیدرو معتقد به توسعه پایدار و حفظ محیط زیست است به نقش معدن و صنایع معدنی در توسعه اقتصادی استانها اشاره کرد و گفت:هم اکنون ۲۰ درصد درآمد ارزی و نصف وزن صادرات کشور را صنایع معدنی شامل میشوند.
به گزارش ایرنا فرماندار شادگان نیز به تاثیر اقتصادی راه اندازی کارخانه فولاد شادگان اشاره کرد و گفت: سیاست دولت در راستای احداث کارخانه فولاد شادگان اشتغال زایی برای افراد بومی منطقه است به طوریکه ۲۵۰ نفر اشتغال مستقیم در مرحله اول ، ۴۰۰ نفر در مرحله دوم و چهار هزار فرصت شغلی به صورت غیر مستقیم با اجرای این طرح پیش بینی شده است.
سعید حاجیان خواستار به کار گیری نیروهای بومی در فولاد شادگان شد و اظهار داشت: با توجه به اینکه فولاد به صورت هیات مدیره اداره می شود لذا باید با راه اندازی کامل آن ظرفیت های اقتصادی شهرستان شادگان رونق بیشتری یابد.
به گزارش جارچی اخبار به نقل از ایرنا: وی بر همکاری بیشتر مجموعه شرکت فولاد خوزستان با مدیران شادگان تاکید کرد و گفت: جوانان جویای کار در این شهرستان امید زیادی به اشتغال در کارخانه فولاد شادگان دارند ولی تا کنون این اتفاق عملی نشده است.
عملیات اجرایی فاز دوم کارخانه فولاد شادگان امروز با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت آغاز شد.
مجتمع فولاد شادگان یکی از هشت طرح مطالعات جامع فولاد کشور در راستای توسعه اشتغال در منطقه محروم شادگان می باشد که مطالعات آن در زمینی به مساحت ۲۵۶ هکتار در ۳۵ کیلومتری جنوب شرقی شهرستان شادگان در سال ۱۳۸۲ آغاز شد.
مجتمع فولاد شادگان از نظر موقعیت جغرافیایی و استراتژیک، نزدیکی به اسکله اختصاصی شرکت فولاد خوزستان در بندر امام خمینی (ره) و حمل و نقل آسان مزیت های ویژه ای را داراست.
این مجتمع شامل ۲ بخش اصلی احیا و فولاد سازی است در بخش احیای مستقیم ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی و در بخش فولاد سازی نیز یک میلیون تن شمش فولادی به روش ریخته گری مداوم در این کارخانه طراحی شده است.