به گزارش جارچی اخبار و به نقل از اداره ارتباطات و اطلاع رسانی راه وشهرسازی استان اصفهان، کمربندی جنوب غرب اصفهان در جنوب غرب شهر اصفهان قرار دارد که این محور به عنوان تنها راه ارتباطی مناطق جنوبی استان مانند شهرضا، سمیرم  به مناطق غربی استان مانند مبارکه، زرین شهر و دسترسی این نقاط به استانهای جنوبی مانند فارس و کهکیلویه و بویر احمد و استانهای غربی و شمالی شناخته می شود.

علیرضا قاری قرآن مدیرکل راه وشهرسازی استان در این باره گفت: محور اصفهان-شهرضا، ارتباط شهر اصفهان با مناطق جنوبی کشور از قبیل شیراز ویاسوج و محور آزادراه ذوب آهن، ارتباط اصفهان با مناطق جنوب غرب کشور مثل زرین شهر و شهرکرد را برقرار می کند که احداث کمربندی جنوب غرب شهر اصفهان در تسهیل در ارتباط بین این دو منطقه بسیار نقش مهمی دارد.

وی افزود:  طول این محور که محور اصفهان- شهرضا وکمربندی شرقی اصفهان را به آزادراه ذوب آهن متصل می کند جمعاً ۱۷ کیلومتر می باشد که از محل پل راهداران (تقاطع غیرهمسطح) در محور اصفهان-شیراز و در حد واسط مجتمع مسکونی شهرک سپاهان شهر ومنطقه پادگان نظامی سپاه شروع وپس از تقاطع با محور ابریشم-آبنیل به محور آزادراه ذوب آهن  در محل تقاطع کلیشاد ختم می گردد.

قاری قرآن تصریح کرد: این پازل بزرگ به چهار قطعه تقسیم بندی شده که قطعه نخست آن در حال حاضر از کیلومتر صفر الی ۱۲ (محل تقاطع با جاده ابریشم – آبنیل- مبارکه) محور به صورت رفت وبرگشت ۴ خطه درسالهای گذشته پایان یافته و مورد بهره برداری قرار گرفته است.

قطعه دوم آن، پل آبنیل در محل تقاطع محور شهر ابریشم به گردنه آبنیل واقع در کیلومتر۱۲ بهمراه ترانشه برداری عظیم منصوب به ترانشه آبنیل می باشد که در حال حاضر پروژه ای با همین نام با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد و با مبلغ ۴۵ میلیارد ریال درحال اجراست.

قطعه سوم حد فاصل پل آبنیل واقع در کیلومتر۱۲ الی۱۷ بوده که در سنوات گذشته با مبلغی بالغ بر ۳۵ میلیارد ریال انجام شده و ادامه مسیر، نیازمند تامین اعتبار به میزان ۶۰ میلیارد ریال و انجام عملیات آزادسازی اراضی کشاورزی جهت تکمیل می باشد.

مدیرکل راه وشهرسازی در خصوص ادامه مسیر اظهار داشت: قطعه آخر محل تلاقی کمربندی جنوبی اصفهان با آزادراه ذوب آهن یعنی تقاطع غیرهمسطح کلیشاد می باشد که در حال حاضر پیمانکار این قطعه مطابق با برنامه زمان بندی پیشرفت بسیار مناسبی در احداث مسیر داشته و تاکنون ۲۵ میلیارد ریال جهت تکمیل پل هزینه شده است.

گفتنی است  با توجه به دو موضوع حجم بالای ترافیک این محور در سالهای اخیر و اینکه این راه، مسیر دسترسی صنایع بزرگ همچون ذوب آهن اصفهان و مجتمع فولاد مبارکه به استانهای جنوبی از طریق بزرگراه اصفهان- شیراز و سایر استانها و مناطق جنوبی اصفهان می­باشد می توان به جرات اذعان داشت احداث این مسیر ضمن اینکه مسافت سفر را در بسیاری از سفرهای خارج شهر اصفهان در محدوده این محور کوتاه نموده و باعث کاهش زمان سفر می شود، بدلیل اتصال به بزرگراه اصفهان- شیراز مسیر بسیار مناسب و مطمئنی را برای دسترسی مناطق به استانهای همجوار ایجاد خواهد نمود.