دکتر علیرضا جلالی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ما به تولید آزمایشگاهی این داروها اشاره کرد و گفت: این داروها گیاهی و به صورت اسپری می باشند.
وی تاکید کرد که این داروها برای درمان قطعی بیماری کرونا نبوده، بلکه به بهبود این بیمار کمک موثری خواهند کرد.
جلالی افزود: پیش بینی می شود ۲ تا ۳ ماه طول خواهد کشید تا تست های این داروها انجام و مجوزهای لازم اخذ شود و پس از طی این مراحل داروها وارد بازار می شوند.
به گزارش جارچی اخبار به نقل از ایرنا, وی، با اشاره به اینکه پروژه های تحقیقاتی برای تولید داروی کرونا آغاز شده است، ادامه داد: محققان این دانشگاه در قالب سه پروژه در تلاش برای تولید انبوه داروهای کرونا هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله افزود: سه یا چهار داروی ترکیبی گیاهی تولید شده است که در ماه های گذشته برای درمان بیماری های تنفسی مانند آنفلوانزای H۱N۱ استفاده می شد و با انجام فعالیت های پژوهشی در تلاش هستیم که آنها را برای بهبود بیماران کرونا استفاده کنیم.
جلالی بیان داشت: مطالعات نشان می دهد که این داروها بر روی کرونا باید موثر باشد اما این موضوع باید در مراحل مختلف کار تحقیقاتی به اثبات برسد و برای استفاده آنها هم باید مجوز لازم از سازمان غذا و دارو اخذ شود.
- ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۹
کارآزمایی بالینی ۲ داروی ایرانی کرونا آغاز شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله با اشاره به اینکه مجوز کارآزمایی بالینی ۲ داروی کرونا از سازمان غذا و دارو اخذ شده، گفت کارآزمایی بالینی این داروها از امروز آغاز شده است.