به گزارش روز یک شنبه اداره کل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، در متن این بیانیه آمده است: در ۲۴ ساعت اخیر خبری در شبکه‌های مختلف رسانه ملی و سایر رسانه‌های مکتوب و مجازی کشور منتشر شد مبنی بر اینکه «متهم ردیف اول احتکار کالاهای بهداشتی و سلامتی کشور پزشک عمومی است». این خبر در مقطع حساس مقابله ملی با بیماری ناشی از ویروس کرونا جامعه پزشکی به عنوان طلایه داران مبارزه را در بهت و حیرت فروبرد.

فیلم بخشی از محاکمه که در آن نام و تحصیلات متهم ذکر می‌شود انتشار بسیار گسترده‌ای در رسانه ملی و فضای مجازی داشت، اما نتایج بررسی‌های سازمان نظام پزشکی کشور نشان داد که فرد معرفی شده، پزشک عمومی نیست و اصلا از اعضای جامعه پزشکی کشور نبودهو درج عنوان پزشک برای وی کذب است.

در ادامه این اطلاعیه افزوده شده است: انتشار چنین خبر کذبی در این مقطع حساس که با بزرگترین بحران سلامت کشورمان در قرن اخیر روبرو هستیم و پزشکان و همه اعضای جامعه بزرگ بهداشت و درمان کشور با کمبودهای فراوان، ایثارگرانه و شجاعانه در حال مبارزه با بیماری و حفظ جان هموطنانمان هستند، بسیار ناراحت کننده و در عین حال بسیار عجیب است.
سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران به عنوان نماینده جامعه پزشکی کشور ضمن درخواست تکذیب این خبر در کلیه رسانه‌ها، خواستار اتخاذ تدابیری در سطح کلان مدیریتی کشور برای افزایش روحیه و حس یکپارچگی اجتماعی قاطبه اهالی درمان، و نه تضعیف روحی آنان است.
سازمان نظام پزشکی اعلام کرده است که این موضوع را از مجاری قانونی تا حصول نتیجه، پیگیری خواهد کرد.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت درباره تعداد بیماران مبتلا به کووید ۱۹ به تفکیک استان‌ها از ابتدا تاکنون اظهار کرد: تهران ۱۴۱۳ نفر، گیلان ۴۲۴ نفر، قم ۵۲۳ نفر، مرکزی ۲۲۸ نفر، قزوین ۱۷۶ نفر، البرز ۳۰۲ نفر، اصفهان ۳۸۸ نفر، فارس ۸۱ نفر، خوزستان ۶۳ نفر، لرستان ۸۰ نفر، کردستان ۴۲ نفر، آذربایجان شرقی ۷۵ نفر، آذربایجان غربی ۱۱ نفر، اردبیل ۴۰ نفر، خراسان رضوی ۸۹ نفر، خراسان جنوبی ۱۸ نفر، خراسان شمالی ۱۵ نفر، سیستان و بلوچستان ۲۱ نفر، کرمان ۲۵ نفر، کرمانشاه ۲۷ نفر، بوشهر ۵ نفر، یزد ۵۷ نفر، کهگیلویه و بویراحمد ۶ نفر، چهارمحال و بختیاری ۱۴ نفر، زنجان ۵۰ نفر، سمنان ۱۱۴ نفر، ایلام ۱۳ نفر، مازندران ۳۰۱ نفر، گلستان ۱۰۴ نفر، هرمزگان ۱۹ نفر و همدان ۲۳ نفر از ابتدا تاکنون به ویروس کرونا در کشور مبتلا شده‌اند.
به گزارش جارچی اخبار به نقل از ایرنا, وی گفت: کاهش ساعت کاری ادارات دولتی نیز با هماهنگی ستادهای استانی و استانداران و مصوبه ستاد ملی و تایید رئیس جمهوری انجام می‌شود. در نتیجه هر گونه اقدام خارج از مصوبات ستاد ملی در زمینه کاهش ساعت کاری قابل پذیرش نیست و در هیچ استانی هم انجام نمی‌شود.

جهانپور افزود: اقداماتی در مبادی ورودی استان‌های گیلان و مازندران برای مسدود کردن ورود افراد غیر سکنه و غیربومی انجام شده است. اگر روند سفرها ادامه داشته باشد، ستاد ملی به صورت قهری برخورد می‌کند و شاید از اقدامات ارشادی فراتر برود.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تاکیدکرد: روند ابتلا به بیماری، طبیعی و عادی نیست و درباره کاهش ساعت اداری گروه کارکنان باید مطابق دستورالعمل ستاد ملی تصمیم‌گیری شود. از طرفی مشاهده می‌کنیم که با تعطیلی مدارس، خانواده‌ها راهی استان‌های شمالی شده‌اند. این مسافرت‌ها نگران کننده است. مخاطره آمیز بودن سفرهای شهری و بین شهری هنوز برای بخشی از مردم به قدر کفایت جدی گرفته نشده است.