رئیس برنامه ریزی بومی سازی فولاد مبارکه گفت: با توجه به تأکید مدیریت ارشد شرکت و اهمیت بومی سازی اقلام و تجهیزات استراتژیک و تحت تحریم موردنیاز خطوط تولید در سال ۹۸، روند بومی سازی در این شرکت با رشد ۱۸برابری به ۱۵۰۰ قطعه افزایش یافت.
مسیب فروغی گفت: با سرمایه گذاری شرکت فولاد مبارکه و با همت شرکتهای سازنده و دانش بنیان، روند بومی سازی در این شرکت با موفقیت به بار نشست تا همچنان روند روبه رشد و تولید مستمر در فولاد مبارکه علیرغم همۀ محدودیتها ادامه یابد.
وی صرفه جویی حاصل از بومی سازی این تعداد قطعه را به میزان ۱۴۰۰ میلیارد ریال فقط در سال مذکور اعلام کرد.
فروغی با تأکید بر اینکه بیش از ۸۲ درصد قطعات و تجهیزات موردنیاز شرکت در سال ۹۸ از محل داخل تأمین شده است تصریح کرد: این موضوع از آن جهت اهمیت بیشتری پیدا میکند که حدود ۸۰ درصد منابع مالی موردنیاز این اقلام ریالی بوده است.
رئیس برنامه ریزی بومی سازی فولاد مبارکه با تأکید بر اینکه تعداد قطعات و تجهیزات بومی سازی شده برای اولین بار در فولاد مبارکه از ابتدای سال جاری، با تأکید مدیریت شرکت، روند فزایندهای داشته است، گفت: در ماه های آذر، دی، بهمن و اسفند ۹۸ به ترتیب ۱۶۴، ۱۶۰ ، ۱۵۹ و ۱۸۴ قطعه با همکاری شرکتهای سازندۀ داخلی و دانش بنیان بومی سازی شده است.