” اقبال اسماعیلی” اظهار داشت: ۶۰ درصد واحد های تولیدی در نواحی صنعتی استان ایلام فعال هستند.

وی با بیان اینکه در زمینه واگذاری زمین در نواحی صنعتی از رشد خوبی برخوردار بوده ایم، افزود: با اختصاص مبلغی در حدود هفت میلیارد تومان در سال ۹۸ بودجه این شرکت نسبت به سال ۹۷ رشد ۷۲ درصدی داشته است.

“اسماعیلی” یادآور شد: در سال گذشته ۱۷ طرح در نواحی صنعتی شرکت های صنعتی استان ایلام به بهره برداری رسیده اند.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان ایلام به رشد ۱۰۰ اخذ سند مالکیت در مجموعه های صنعتی اشاره و بیان داشت: در زمین های واگذار شده به افراد واجد شرایط هرنوع تغییر کاربری غیر ممنوع می باشد.

“اسماعیلی” به تعدادی از واحدهای راکد در شهرکهای صنعتی اشاره کرد و افزود: این واحد ها بیشتر به خاطر رسوب بدهی بانکی ، عدم تهیه لوازم بدلیل تحریم های یک جانبه و…. فاقد فعالیت هستند.

وی یکی از واحدهای مهم در شهرک صنعتی این شهر را کارخانه شیر ایلام عنوان و خاطر نشان ساخت: شرکت باختر گستر پارسیان در شهرک صنعتی ایلام تولید کننده  انواع رنگ دانه و… دارای برند معتبر جهانی می باشد.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی به پتانسیل و ظرفیت فوق العاده مرز مهران اشاره و افزود: صنایع کوچک و واحد های تولید خرد در استان ایلام از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند.

“اسماعیلی” بیان داشت: انتقال این اصناف با اولویت جوشکاران، آلومینیوم و کابینت کاران و درودگران است که با توجه به ضعیف بودن این قشر از نظر اقتصادی و تاکیدات استاندار محترم استان، سعی برآن شده قیمت زمین واگذاری حداقل در نظر گرفته شود.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان تاکید کرد: انتقال صنوف آلاینده و مزاحم باعث ارتقا سیمای شهر، ایجاد کارگاه‌های تخصصی، تسهیل در کسب و کار و توجه جدی و زیربنایی به بهداشت عمومی، صنفی و اجتماعی می شود.

“اقبال سماعیلی” یادآور شد: مزیت انتقال صنوف مزاحم و آلاینده به شهرک های صنفی علاوه بر بازگشت آرامش به شهر و زیبا سازی آن، موجب روان سازی ترافیک، کاهش حجم مراجعات روزمره مردم به مرکز شهر و نقاط پر تردد می شود.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان ایلام به برطرف شدن مشکل برق کارخانه فولاد ایوان پس از ده سال اشاره و خاطر نشان ساخت: با حمایت استاندار محترم، برق منطقه غرب و شرکت شهرکهای صنعتی ایلام یک پست برق ۱۲ مگاوات اختصاصی به این کارخانه اختصاص یافته است.