معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: دانشآموزان در فضای مجازی با آسیبهایی جدی رو به رو هستند، از این رو تدوین دستورالعمل فرآیند مواجهه با آسیبها در فضای مجازی ضروری است.
به گزارش جارچی اخبار، علیرضا کاظمی روز چهارشنبه در آیین افتتاحیه دوره آموزش سواد رسانه ای ویژه فعالان حوزه قرآن، عترت و نماز افزود: استفاده از فضای مجازی و برخورداری از سواد رسانه ای یک الزام است چرا که دنیا وارد این عرصه شده و بدون این سواد نمی توان به فعالیت ها ادامه داد.
وی تصریح کرد: آینده متعلق به افرادی است که سواد رسانه ای به اندازه کافی دارند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در شرایط کرونا، بحث ظرفیت های جدید، انعطاف پذیری و فضای نامحدود را باید یک فرصت طلایی برای بخش پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش دانست.
کاظمی با بیان این که رهبر معظم انقلاب چند سال پیش به اهمیت حضور در فضای مجازی و جنگ نرم اشاره کردند، گفت: سواد رسانه ای بدون مهارت، دانش و توانایی نظری کارایی ندارد، در واقع باید سیاست ها و توطئه های دشمن را کشف و اقدامات مناسب را برای خنثی کردن این حربه ها طراحی کرد.
وی تاکید کرد: داشتن سواد رسانه ای یک تکلیف است، یک معلم و مسوول در مدارس باید دانش کافی بهره مندی از فضای مجازی را داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: بهره مندی از فضای مجازی نیازمند مهارت علمی و عملی است، در کنار فرآیند توانمند سازی افراد باید دانش با مهارت وجود داشته باشد، دانشی که منجر به مهارت نشود، ارزشی ندارد.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش یادآور شد: پس از پایان این دوره آموزشی شرکت کنندگان باید بتوانند انیمیشن و کلیپ بسازند و حداقل برای انجام فعالیت های شبکه شاد توانمندی بسیاری داشته باشند.
کاظمی گفت: این دوره جامع ترین و کامل ترین دوره سواد رسانه ای آموزش و پرورش است که در سه سطح و بیش از ۱۰۰ جلسه عملی و نظری تشکیل می شود.
در ادامه این مراسم از پوستر دوره آموزشی سواد رسانه ای ویژه فعالان حوزه قرآن، عترت و نماز رونمایی شد.
دوره آموزشی سواد رسانه ای ویژه معاونان پرورشی و فرهنگی، روسا و کارشناسان ادارات قرآن، عترت و نماز ، کارشناسان قرآن، عترت و نماز ادارات آموزش و پرورش ، مدیران مراکز دارالقرآن، اعضای قرارگاه و رابطین پایگاه های قرآنی امروز به صورت مجازی آغاز شد.