مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان خبر داد: بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته تا سال ۱۴۰۲ تمام شهرهای مشمول نظام طرحهای جامع و تفصیلی این استان از طرح تفصیلی مصوب برخوردار میشوند.
به گزارش جارچی اخبار و به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (اصفهان)، علیرضا قاری قرآن مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان اظهار کرد؛ در حال حاضر استان اصفهان با دارا بودن ۱۰۷ شهر ضمن برخورداری از بزرگترین نظام سکونتگاهی و شبکه شهری در بین استانهای کشور، از کاملترین نظام برنامهریزی شهری و منطقهای برخوردار است.
وی با بیان اینکه۱۰۱ شهر استان مشمول نظام تهیه طرحهای جامع شهری شدند گفت: سلسله مراتبی از طرحها و برنامه های توسعه شهری و فراشهری از مقیاس منطقهای، ناحیهای، مجموعه شهری و طرحهای جامع شهری با پوشش ۱۰۰ درصدی (تمامی شهرهای مشمول نظام طرحهای جامع و تفصیلی)، امروزه ملاک عمل آمایشِ جمعیت و فعالیت در پهنه سرزمینی استان قرار دارد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان خاطرنشان کرد؛ به منظور تکمیل این نظام و تعیین تکلیف آن در پایینترین سطح مقیاس شهری، اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان تهیه طرحهای تفصیلی را برای همه شهرهای این استان در دستور کار خود قرار داده است.
وی اضافه کرد: این طرحها در چارچوب اسناد و ضوابط طرحهای جامع و بر اساس حدود ثبتی و ملکی، وضعیت دقیق کاربریها، تراکمها و گذرها را در سطح شهر و به تفکیک محلات واقع در آن مشخص کرده و اولویتهای مربوط به نوسازی و بهسازی را تعیین میکنند.
قاریقرآن با بیان اینکه هم اکنون ۳۰ شهر استان دارای طرح تفصیلی مصوب بوده تشریح کرد؛ از این میزان طرح تفصیلی ۲۳ شهر ابلاغ شده و برای ۷ شهر دیگر نیز در مراحل نهایی ابلاغ است.
وی اذعان داشت؛ تعداد ۴۶ شهر دیگر استان دارای قرارداد طرح تفصیلی بوده و فرآیند تهیه آنها در جریان است. همچنین باتوجه به اعتبار پیشنهادی از محل منابع داراییهای تملک سرمایهای، تهیه طرح تفصیلی ۱۱ شهر دیگر استان طی سال جاری وتا پایان سال ۹۹ در دستور کار این اداره کل قرار دارد و پیش بینی می شود قرارداد طرح تفصیلی ۱۴ شهر باقیمانده نیز طی سال ۱۴۰۰و ۱۴۰۱ منعقد شود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان اعلام کرد: بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته تا سال ۱۴۰۲ همه شهرهای مشمول نظام طرحهای جامع و تفصیلی استان از طرح تفصیلی مصوب برخوردار میشوند.
وی ابراز امیدواری کرد که با تهیه طرحها و پایبندی به اصول شهرسازی علمی بتوانیم بذر توسعه موزون شهری را در کل پهنههای شهری استان بگسترانیم و با نظارت عالیه بر نحوه مدیریت و شکل گیری فضا، شاهد توسعه شهرهای استان به طریقی پایدار و در انطباق با ارزشهای مورد انتظار از جمهوریاسلامی ایران باشیم.