مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان گفت: بازارهای روز کوثر زیر نظر شهرداری همواره سعی بر عرضه کالاهای با کیفیت و مناسب کرده و روزانه قیمت گذاری کالاها با نظارت ناظران و بازرسان کنترل می شود.

به گزارش جارچی اخبار و به نقل از اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان، محمد مجیری اظهار کرد: بازارهای روز کوثر با هدف شهروند مداری و مبتنی بر تامین مایحتاج و ارائه کالاهای مورد نیاز شهروندان در تمام ایام سال همواره سعی بر این داشته است که در سخت ترین شرایط اقتصادی و کمبودها بتواند بدون هیچ کم و کاستی کالاهای مورد نیاز را با قیمت های مناسب و کیفیت بالا به شهروندان عرضه کند.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین مبنای تشکیل بازارهای روز کوثر حمایت از اقتصاد خانواده ها است که بتواند با کالاهای تنظیم بازار به معیشت شهروندان کمک کند.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان گفت: قطعا رضایت از خرید به خصوص در مواقع بحرانی و کمبود برخی از کالاهای مورد نیاز یکی از اهدافی است که بازارهای روز کوثر دنبال می کند تا مردم با خیال آسوده و آرامش بیشتری اقلام مورد نیاز خود را تامین کنند.
وی افزود: شاید مهمترین تفاوت و موفقیت بازارهای روز کوثر در مقایسه با سایر فروشگاه های عرضه کالا و اقبال مردمی و اعتماد به خرید باشد.
مجیری بیان کرد: شهروندان استقبال خوبی از خرید در بازارهای روز کوثر می کنند زیرا کالاهای مختلف را در سطح شهر قیمت گیری و مقایسه و سپس به بازارهای روز مراجعه می کنند.
وی با اشاره به اینکه بهره برداران بازارهای روز کوثر با کمترین سود ممکن خدمات ارائه می کنند، افزود: خرید از بازارهای روز کوثر به نفع مصرف کننده نهایی است، زیرا قیمت های ارائه شده با درصد کم سود و با شرط کیفیت محصول عرضه می شود.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان گفت: یکی دیگر از تفاوت های بازارهای روز کوثر نسبت به سایر فروشگاه های عرضه کالا، نظارت روزانه توسط ناظران بهداشتی و دام پزشکی به صورت ثابت و سیار از مواد پروتئینی و غذایی در بازارها است.
وی با اشاره به اینکه مردم هر سوال و یا اشکالی در عرضه محصولات وجود داشته باشد، می توانند مستقیما با ناظرین مستقر در هر بازار مطرح کنند، افزود: قیمت های به روز توسط بازرسان کنترل و نظارت می شود.
مجیری اضافه کرد: چنانچه تخلفی در یکی از بازارها مبنی بر افزایش قیمت کالا که مایحتاج مردم باشد، دیده شود توسط ناظران پیگیری و با بهره بردار مربوطه برخورد می شود.