مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان، ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، با بیان اینکه با بیش از ۱۱ هزار نفر بستری در بیمارستانهای تأمین اجتماعی، حدود ۸ درصد فوتی داشتهایم، گفت: این پایین بودن نرخ فوتی از دستاوردهای اصفهان محسوب میشود.
به گزارش جارچی اخبار،علی اعتصامپور با اشاره به فعالیتهای جهادی و دشوار کادر درمانی در مبارزه با کرونا، خاطرنشان کرد: ۸۰ هزار متر ساخت و ساز و تأسیس ۳۰ درمانگاه در سالهای اخیر از دستاوردهایی است که در استان اصفهان داشتهایم، گزارشهایی که ارائه میدهیم اگر گفته نشود در حقیقت نادیده گرفتن زحمات و خدماتی است که به مردم ارائه شده است.
اعتصامپور در ادامه با بیان اینکه درمان با چالشهای متعدد مواجه است، اظهار کرد: اصفهان حالش خوب نیست، آب در زایندهرود جاری نیست، هوای سالم خوب نیست، همدلی و وفاق در بین مدیران استانی کمرنگ است، از هر دوجناح در آذربایجان شرقی و غربی براساس وفاق خود توانستند امکانات ستاد برخوردار تهران را بگیرند، جذب کنند و دریاچه ارومیه را احیا کنند اما بسیاری از وزرا و مسؤولان ارشد انتظامی و نظامی از اصفهان هستند اما هنوز زایندهرود ما جاری نیست.
وی با اشاره به اینکه به عنوان یک پزشک و یک کنشگر اجتماعی نسبت به موضوعات اصفهان دغدغه دارم، تصریح کرد: در میان ما در کشور نقص گفتگو وجود دارد، گفتگو یعنی هم شنوی و با گپ و مناظره و جدال متفاوت است، اگر گفتگو شکل بگیرد بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد، قبل از قضاوت باید اطلاعات دقیق کسب کنیم و سپس به گفتگو بشینیم.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان خاطرنشان کرد: پزشکان ما باید به سمت حکیم شدن بروند، حکیم وقتی میبیند آلودگی عامل بیماری تنفسی مردم شده است به دنبال علت آلودگی و رفع آن میرود، چرا که پیشگیری مقدم بر درمان است، حکمت مقدم بر پزشکی است، روحانیت، پزشک و هر مسؤولی باید ابتدا حکیم باشد چرا که با جامعه در ارتباط است، مسؤولان بجای دعوا با یکدیگر و قضاوت کردن باید به دنبال رفع مشکلات جامعه و پیشگری از گسترش مشکلات باشند.
اعتصامپور شیوع بیماریهای واگیردار و خطرناک را دارای سابقه تاریخی در جهان عنوان کرد و گفت: به برخی افراد بحرانی بودن شرایط کشور در زمینه شیوع کرونا را گوشزد کردیم اما نمیپذیرفتند، ما باید برای هر بحران بدترین سناریو را پیشبینی کنیم، در زمینه کرونا متأسفانه اینچنین پیش بینی وجود نداشت.
وی در ادامه با اشاره به مدیریت دانشگاه علوم پزشکی در خصوص مسأله درمان در استان اصفهان، تصریح کرد: در کل کشور هیچ مدیریت درمانی به اندازه مدیریت درمان استان اصفهان همراهی با تولیت اصلی بحران کرونا که دانشگاه علوم پزشکی است نداشته است، در اسفند سال گذشته بیمارستان غرضی و فاطمه زهرا را درگیر کرونا کردیم و به اذعان دانشگاه علوم پزشکی بهترین خدمات درمان را در این بیمارستانها ارائه دادیم، این درحالی است که ریالی از خیرین، ذوب آهن و فولاد مبارکه دریافت نکردیم و فقط با اتکا به منابع خود خدمات ارائه کردیم.
اعتصامپور ادامه داد: پس از ۶ ماه نیرویی به بیمارستانهای ما تزریق نشد، ۶ ماه با حجم کم نیرویی که داشتیم خدمات رساندیم، به تدریج از حجم ورودی بیمار کرونا به دو بیمارستان درگیر کرونا خود کاستیم و بیمارستان شریعتی را کلا درگیر کرونا کردیم، براساس آمار ۹.۶ دهم درصد آمار فوتی بیمارستان شریعتی بوده است در حالی که برخی بیمارستانها در اصفهان همین آمار را با بیش از ۱۳ درصد ثبت کرده است.
وی با بیان اینکه دو دستگاه پمپ قلبی ریوی که هرکدام بیش از ۳ میلیارد قیمت دارد خریداری کردهایم، اظهار کرد: اینها در حالی است که سوبسیت دولتی و حمایت خیرین را نداشتهایم اما به لطف خدا بلافاصله پس از خروج بیمارستان شریعتی از شرایط نگهداری بیماران کرونا یک عمل جراحی قلب مهم در این بیمارستان انجام دادیم.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان از استقرار یکی از مجهزترین دستگاههای تشخیص بیماریهای خاص نظیر کرونا در بیمارستان غرضی خبرداد و خاطرنشان کرد: امیدوار هستیم بتوانیم در به پرستاران مزایایی دوبرابر گذشته اختصاص دهیم که مصوبات آن انجام شده است، بهترین پک درمانی را در حالی که نبوده است در بیمارستانهای درگیر با کرونا مستقر کردیم.
وی با بیان اینکه بهترین همکاری در کشور را با دانشگاه علوم پزشکی داشتهایم، تصریح کرد: هیچ مطالبه بهروزی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از ما ندارد، مدیریت درمان استان اصفهان اولین استانی بود که پیشنهاد داد شورای گفتگو درمانی تشکیل شود و حتی بخش خصوصی امکان طرح نظرات خود را داشته باشد، ادعای ما این است متولی بحرانها در کشور دولت است، اما سازمان تامین اجتماعی اقدام به پرداخت هزینههای بیماران کرونایی حتی در غیر بیمارستانهای خود کرد و بیمارستانهای خود را درگیر کرونا کرد اما حمایتهای درستی از ما در اصفهان صورت نگرفت و همراهی مناسبی وجود نداشت.
اعتصامپور با بیان اینکه ورکشاپهای اموزش بخشی سلامت و نشستهای دورهای از برنامههای معاونت درمان تامین اجتماعی در دهه فجر است، عنوان کرد: بسیاری از بیماران تأمین اجتماعی از افراد کارفرما و دارای توانمندی مالی هستند و علت مراجعه مردم به بیمارستان های تأمین اجتماعی خدمات مطلوب ما است، بدون واسطه رزیدنت در بیمارستانهای ما خدمات ارائه میشود و در خصوص خدمات پزشکی هماورد میطلبیم، پزشک سازمان تأمین اجتماعی حق ندارد صبح در مطب کار کند و واسطهای در عملهای جراحی وجود ندارد و ناظرانی بر این مسائل در بیمارستانهای ما نظارت دارند.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان به توانمندیهای بیمارستان های تأمین اجتماعی استان اصفهان اشاره کرد و گفت: در سایه همشنوی و گفتگوی دو طرفه مشکلات برطرف میشود، تلاش کردهایم اختلاف نظرها را با گفتگو کم کنیم. به لطف خدا و بر مبنای همشنوی در برای چهارمین بار در جشنواره شهید رجایی در حوزه سلامت معاونت درمان تامین اجتماعی اصفهان برگزیده شد، بیش از ۱۵۰ هزار پرونده دیابت و حدود ۱۰ هزار پرونده فشار خون در معاونت درمان تجمیع شده است.
وی از تخلیه بیمارستان غرضی و فاطمه زهرا اصفهان از بیماران کرونایی خبرداد و تصریح کرد: تنها یک بخش از بیمارستان شریعتی درگیر کرونا است، باید از بیمارستان صدوقی بابت راه اندازی بیمارستان صحرایی در سپاهانشهر به درخواست ما تقدیر کنم و این بیمارستان همچنان برپا است تا در صورتی که با پیک جدیدی از کرونا مواجه شدیم ابتدا این بیمارستان وارد عمل شود.