مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان با اشاره به موقعیت ویژه استان اصفهان در شبکه حمل و نقلی کشور گفت: ۱۴ پروژه در حوزه حمل و نقل در استان اصفهان فعال است.
وی در مورد دیگر پروژههای فعال استان افزود: احداث پلهای عبور لوله نفت و تکمیل کمربندی خمینیشهر- جهادآباد، احداث و تکمیل کمربندی آران و بیدگل و اتصال به محور قم گرمسار، احداث کنارگذر شرق کاشان، احداث باند دوم کاشان- برزک، احداث کمربندی جنوب غربی اصفهان تقاطع محور آب نیل- ابریشم ، احداث تونل خوانسار در مرحله ساخت و ساز است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان بیان کرد: ۸ پروژه به طول۱۶۶.۵ کیلومتر از بهمنماه سال گذشته تاکنون افتتاح و به بهرهبرداری رسیده است.
وی تصریح کرد: این طرحها شامل احداث باند دوم بادرود-کاشان، احداث باند دوم نایین- انارک، احداث کنارگذر شرق اصفهان، احداث باند دوم تیران- سامان، احداث باند دوم ندوشن – ورزنه، احداث تقاطع غیرهمسطح چنار واقع در کاشان-مشهد اردهال، احداث جاده محمدآباد-سفیدشهر، احداث جاده برزک-کاشان است.
موقعیت ویژه استان اصفهان در شبکه حمل و نقلی کشور
قاری قرآن با بیان اینکه اهداف کلان وزارت راه و شهرسازی برونگرائی اقتصاد، ترانزیت و توجه به تجارت بینالمللی است گفت: تکمیل و بهرهبرداری از کریدورهای شمالی _ جنوبی و شرقی _ غربی کشور یکی از مهمترین این زیرساختهاست و استان اصفهان با توجه به موقعیت ویژه جغرافیایی، قرارگیری در مرکز کشور و همجواری با ۹ استان دیگر، نقش مهمی در این چهار راه حمل ونقلی ایفا میکند.
وی پروژه آزادراه کنارگذر شرق اصفهان را از جمله پروژههای جهش تولید دانست و گفت: ۶۳ کیلومتر از این آزادراه در سال جاری افتتاح شده است که مزایایی همچون کاهش هزینه و زمان سفر، کاهش آلایندگیهای زیست محیطی و مصرف سوخت، ایجاد یک وضعیت ایمن و روانتر در این بخش از کریدورهای ترانزیتی را در بردارد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان افزود: با سیاستگذاریهای به عمل آمده از بهمن ماه سال ۱۳۹۸ تاکنون و در راستای تحقق شعار جهش تولید، علاوه بر پروژه کنارگذر شرق اصفهان، ۷ پروژه دیگر شامل باند دوم بادرود -کاشان، باند دوم نایین-انارک، باند دوم تیران-سامان، باند دوم ندوشن-ورزنه، تقاطع غیرهمسطح چنار واقع در کاشان-مشهد اردهال، جاده محمدآباد- سفیدشهر و جاده برزک-کاشان مورد افتتاح قرار گرفته و به بهرهبرداری رسیده است.
پروژه کلان قطار سریع السیر تهران- اصفهان
وی در مورد پروژه کلان قطار سریعالسیر تهران-قم-اصفهان خاطرنشان کرد: این پروژه به طول ۴۲۰ کیلومتر از ایستگاه راهآهن تهران شروع و به پلالمپیک یا نقشجهان میرسد.
قاری قرآن گفت: ۲۱۲ کیلومتر از این پروژه در استان اصفهان است که با بهرهبرداری از آن مسیر تهران به اصفهان در طول یک ساعت و ۲۰ دقیقه طی میشود.
طرحهای توسعه ای و بازآفرینی شهری
وی با اشاره به اقدامات ادارهکل راه و شهرسازی استان اظهار داشت: در مورد سکونتگاههای غیررسمی در ۴ حوزه راهبردی، طرح و برنامه، اجرایی و توانمندسازی اقدامات و ابتکارات مفید و موثری انجام شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان افزود: همچنین در جهت کنترل و پیشگیری از بروز آسیبهای اجتماعی در محدودهها و محلات هدف بازآفرینی شهری، برنامهها وپروژههای کوتاهمدت ومیان مدتی را اجرایی کرده است.
وی به چندین طرح با هدف بازآفرینی شهری اشاره کرد و گفت: احداث و افتتاح پایگاه سلامت، سالن اجتماعات آموزش بهداشت عمومی، سالن ورزشی، اجرای عملیات آسفالت و روشنایی معابر، احداث سرای محله از جمله این طرحها است.
قاری قرآن ادامه داد: همچنین تدوین و ابلاغ شرح خدمات به دفاتر تسهیلگری، توسعه محله و خدمات نوسازی واقع در مناطق و محلات حاشیهنشین، به کارگیری یگان حفاظت از اراضی در جهت پیشگیری از رشد و توسعه حاشیهنشینی در شهرهای دارای بافت سکونتگاه غیررسمی استان و امثال آن از جمله اقدامات شاخص این اداره کل در جهت ساماندهی و توانمندسازی محدودهها و محلات هدف بازآفرینی شهری در بافتهای حاشیهای و سکونتگاههای غیررسمی استان اصفهان بوده است.