معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان گفت: معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان راه اندازی شش دفتر تسهیلگری و نهاد توسعه محله را در سال گذشته اجرایی کرده و سعی دارد این دفاتر را به تمامی مناطق شهرداری اصفهان تسری دهد.
وی تصریح کرد: توجه به ابعاد کالبدی شهر، مباحث اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی بافتهای ناکارآمد، پیچیدگی مسائل مربوط بافتهای ناکارآمد را دوچندان کرده است.
معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان با بیان اینکه با هدف تسریع بازآفرینی شهری سعی شده رویکردهای کالبدی در کنار رویکردهای اجتماعی و مشارکت شهروندان پیگیری شود، افزود: برای پیاده شدن الگویی مبتنی بر مشارکت شهروندان در توسعه جوامع محلی، تشکیل دفاتر تسهیلگری و نهاد توسعه محله گامی در راستای تحقق رویکرد توسعه اجتماع محور محسوب میشود.
وی ادامه داد: در این راستا معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان راه اندازی شش دفتر تسهیلگری و نهاد توسعه محله را در سال گذشته اجرایی کرده و سعی دارد این دفاتر را به تمامی مناطق شهرداری اصفهان تسری دهد.
حسینینیا با بیان اینکه ایجاد دفاتر تسهیلگری و نهاد توسعه محله گامی برای تحقق توسعه پایدار اجتماع محور و توسعه محلهای با تأکید بر حفظ ارزشهای بومی محلات شهری است، گفت: هدف از ایجاد این دفاتر توجه به ارتقای مباحث اجتماعی، کالبدی، اقتصادی و فرهنگی در بافتهای ناکارآمد شهری است تا خروجی فعالیت آنها به پایداری منجر شود.
وی تاکید کرد: دفاتر تسهیلگری و نهاد توسعه محله به عنوان نهادی از ساختار نوسازی با رویکرد مشارکت اجتماعی است که میکوشد تا نوسازی را در جامعه محلی توسط مردم نهادینه کرده و آن را به جریان پویا و پایدار در بافتهای فرسوده تبدیل کند.
معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان یکی از مهمترین اقدامات این معاونت در سالهای اخیر را تدوین فرآیند تعریف و ارزیابی و اجرای پروژههای محرک توسعه در محدوده بافت فرسوده مصوب در مناطق پانزده گانه برشمرد و اظهار کرد: سال گذشته در بودجه مصوب حدود ۷۵ میلیارد تومان جهت طراحی و اجرای این پروژهها در شهرداری اصفهان تخصیص یافته که در کنار سایر بستههای تشویقی ویژه بازآفرینی بافتهای ناکارآمد شهرداری اصفهان بتواند به رونق ساخت و ساز و ایجاد نوسازی در این بافتها منجر شود.