رییس فدراسیون قایقرانی با اشاره به حرکت زیبای ملی پوش روئینگ ایران گفت: ما درخواست پاداش یک المپیکی از رییس کمیته ملی المپیک و معاون رییس جمهوری داشتیم و این پاداش می‌تواند یک شغل خوب برای قهرمان ملی باشد.

به گزارش جارچی اخبار، “علیرضا سهرابیان” با بیان اینکه در اردیبهشت قایقرانان ایرانی توانستند سه سهمیه توکیو را کسب کردند اظهار داشت: برنامه قایقرانی بر محور توسعه و موفقیت است. ما در اردیبهشت‌ماه سه سهمیه در مسابقات گزینشی المپیک و پارالمپیک کسب کردیم. علی آقامیرزایی در تایلند، نازنین ملایی و بهمن نصیری در ژاپن و اسلام جاهدی در مجارستان به این موفقیت‌ها  دست یافتند. متاسفانه سیستم گزینشی و قوانین آن به گونه‌ای بود که اجازه کسب سهمیه بیشتر را نداد چون اگر این سیستم مانند دوره‌های گذشته بود ما اکنون چهار سهمیه برای قایقرانی کسب کرده بودیم.

او ادامه داد: براساس قوانین مسابقات گزینشی ژاپن تنها یک قایق ایرانی سهمیه کسب کرد و این موجب شد تا ما برای انتخاب المپیکی با مشکلاتی مواجه باشیم. خانم ملایی و بهمن نصیری موفق به کسب سهمیه توکیو شده بودند اما باید یکی از این قهرمانان ملی حذف می شد و این سخت‌ترین کار فدراسیون و کمیته فنی بود. هر ۲ این قایقرانان از بهترین‌های ما هستند اما فشاری که بر روی فدراسیون برای انتخاب بود غیر قابل انکار است.

رییس فدراسیون قایقرانی این را هم گفت: این فشار از سوی افراد ورزشی و غیر ورزشی بود و هر روز تماس‌هایی با فدراسیون گرفته می‌شد اما کاری که بهمن نصیری انجام داد پهلوانانه بود و تمام این فشارها را برداشت. او با انصراف خود فدراسیون را از فشار خارج و ما قدردان این کار جوانمردانه هستیم. بدون شک حرکت وی بی‌پاسخ نخواهد ماند بلکه از روز گذشته رایزنی برای پاداش او  شروع شده است.

وی ادامه داد: در جلسه با رییس کمیته ملی المپیک و دکتر نوبخت موضوع حل مشکلات اشتغال این قهرمان در دستور کار قرار گرفت و در جلسه حضوری نیز بر آن پافشاری خواهم کرد بهترین هدیه به وی در شرایط کنونی اشتغال به کار است تا دغدغه‌های این قهرمان کم شود.

سهرابیان این را هم افزود: اگر بگویم سیستم تقسیم سهمیه در این برخی از ورزشکاران سرشناس را حذف می‌کند گزاف نیست. فدراسیون جهانی به بهانه شرکت دادن ورزشکارا نبرخی از کشورها سهمیه‌ها را محدود کرد و این کار را برای توسعه قایقرانی انجام داد اما حضور برخی از ورزشکارانی که نام و نشان زیادی در قایقرانی و رشته‌های مختلف آن ندارند موجب گرفتن شور و هیجان رقابت خواهد شد.

او در پایان تاکید کرد: تلاش خواهیم کرد تا با یک برنامه مدون زمینه موفقیت هر چه بیشتر قایقرانان در المپیک فراهم کنیم و بعد از آن نیز برنامه باید برنامه خود را متمرکز کنیم تا شمار بیشتری به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو اعزام شود. قایقرانان ایرانی ظرفیت زیادی برای موفقیت در آسیا دارند