کارگردان «لیپار»گفت: هر وقت صحبت از جشنواره میشود مهمترین بخش آن در کنار نمایش فیلمها، انتقال نظر و تجربه و مباحث علمی آن است.
به گزارش جارچی اخبار، حسین ریگی درباره بخش فرهنگی و نشستهای علوم انسانی و سینما ضمن ابراز خوشحالی از ایجاد بخش فرهنگی جشنواره فیلم فجر بر توجه و اهمیت ارتباط علوم انسانی با سینما برای فیلمسازان کشور تاکید کرد.
وی افزود: قطعاً اگر به جنبههای علمی و فکری جشنواره نظر داشته باشیم، میتواند به جشنواره بار علمی و غنیتری ببخشد. بهنظر بنده فیلمساز باید با علوم انسانی و رشتههای گوناگون آشنایی داشته باشد و این علوم میتواند به فیلمساز برای ساخت فیلم بهترکمک کند.
کارگردان سینما کودک و نوجوان ادامه داد: من به عنوان فیلمساز سینمای کودک باید با روانشناسی کودک آشنایی داشته باشم و یا کسی که میخواهد فیلم زندگینامهای کار کند، باید روانشناسی شخصیتها را بداند یا با جنبههای ارتباطات آشنا باشد. بنابراین ارتباط فیلمساز با مباحث علوم انسانی میتواند در شناخت بهتر او از سینما کمک کند.
ریگی تأکید کرد: تحقیق و مطالعه درباره جزئیات نظیر داستان، شخصیتها در راستای تقویت فیلمنامه میتواند کمکرسان فیلمساز باشد.
وی همچنین ضمن تاکید بر توجه جدی به علوم انسانی برای داشتن سینمایی بهتر از ضرورت توجه به تحقیق و پژوهش برای تولید فیلم گفت: سینماگر و فیلمساز از بخش دانشگاهی و علمی به مردم و جامعه نزدیکتر و جلوتر هستند؛ اما نه برای اینکه بهتر از اساتید دانشگاه و پژوهشگران جامعه را بفهمند؛ برای اینکه از هنری استفاده میکند و به آن اشراف دارد که هم به مردم و حتی به خود دانشگاه نزدیکتر است.
حسین ریگی کارگردان سینمای کودک و نوجوان امسال با فیلم لیپار در جشنواره فیلم کودک و نوجوان درخشید.
چهلمین جشنواره فیلم فجر با حضور۲۲ فیلم در بخش سودای سیمرغ، ۱۰ فیلم در بخش فیلم کوتاه و ۸ فیلم در بخش مستند از ۱۱ تا ۲۲ بهمن به دبیری مسعود نقاشزاده برگزار میشود.
فیلمهای این دوره از جشنواره در سینماهای ۳۱ استان در سراسر کشور اکران میشود.