رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تاکید بر اینکه استادان، کارمندان و دانشجویان قرآنی باید در زمینه های علمی، اخلاقی و رفتاری زبانزد باشند، گفت: دانشجویان و کارکنان دانشگاه باید مبلغ آموزه های قرآنی و وحیانی باشند.

به گزارش جارچی اخبار، بهمن نقی پور روز سه شنبه در آیین اختتامیه بیست و ششمین دوره جشنواره قرآنی هدهد، قرآن کریم را دارای برنامه زندگی برای انسان ها تعریف کرد و با ابراز تاسف از کمرنگ شدن فرهنگ قرآنی و اسلامی در جامعه، افزود: شایسته است عظمت قرآن و مفاهیم عالی آن به صورت صحیح و هنرمندانه در محافل علمی گسترش داده شود و در این زمینه استادان و دانشجویان علوم پزشکی باید بیش از پیش کوشا و فعال باشند.

وی نشر و گسترش فرهنگ و آموزه های قرآنی را با عمل کردن به آنها امکان پذیر دانست و اظهار داشت: بازگویی آیات و مفاهیم قرآنی در محیط دانشگاهی عامل نرم شدن دلها به یاد خدا است و باید توجه داشت که یاد خدا به انسان ها، آرامش می دهد و موجب امید به آینده شده و انسان را از یاس و خستگی دور می سازد.

نقی پور با اشاره به اینکه قرآن همه ابعاد و زوایای زندگی مادی و معنوی انسان ها را برای سعادتمند شدن در نظر گرفته است، ادامه داد: مسائل علمی و نیز سلامت جسمانی انسان ها به صورت بسیار کامل و مبسوط در قرآن مورد توجه قرار گرفته شده است.

وی با بیان اینکه قرآن، انسان ها و مومنان را به تدبر و تفکر در کتاب آفرینش و خلقت دعوت می کند، یادآور شد: انسان با توجه به خلقت و کتب آفرینش، عظمت پروردگار، معاد و زندگی دوباره پس از مرگ را بیش از پیش درک می کند و سبب تربیت درست انسان می شود.

مدیر امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز با اشاره به اینکه جشنواره قرآنی هدهد بستری برای یادگیری قرآن و معارف اهل بیت(ع) است، اظهار کرد: برگزاری این جشنواره سبب ایجاد انگیزه برای فعالیت های قرآنی در محیط دانشگاهی بر اساس رقابت سالم می شود.

محمود فیضی با بیان اینکه در  بیست و ششمین دوره جشنواره قرآنی هدهد شاهد حضور حداکثری اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه بودیم، ادامه داد: در این جشنواره یک هزار و ۸۲۰ نفر از دانشگاهیان علوم پزشکی در بخش های آوایی، ادبی، پژوهشی، فن آوری، معارف اسلامی و هنری شرکت کرده بودند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۱۲ مقام اولی، یک مقام دومی و یک مقام سومی را دانشگاه تبریز کسب کرده و امیدوارم با اعلام نتایج دیگر بخش ها، موفقیت دانشگاه در این جشنواره بیش از پیش شود.

فیضی با اشاره به اینکه انس با قرآن کریم به فهم عمیق تر از این کلام الهی می انجامد، ادامه داد: ممارست در همنشینی با قرآن کریم سبب نهادینه شدن ارزش های الهی در انسان می شود؛ به گونه ای که انسان در زندگی خویش از این مفاهیم عالی بهره می گیرد و در همه لحظه های زندگی متاثر از این مفاهیم و ارزش ها می شود.