شهردار تبریز گفت: با آغاز مدیریت ناحیه‌محوری و مطالعات محله‌محوری در شهرداری تبریز، مطالبات عامه مردم مطرح خواهد شد.

به گزارش جارچی اخبار،  یعقوب هوشیار عصر امروز در جریان دیدار با نخبگان، ائمه جماعات، فرماندهان حوزه‌های بسیج و خانواده‌های معظم شهدا در قالب ششمین قرار خدمت شهرداری، اظهار کرد: در رابطه با موضوعات مختلف اجتماعی، اقتصادی، عمرانی و فرهنگی پیچیدگی‌های خاصی وجود دارد و امروز که مدیریت شهری و دیگر مدیریت‌ها تلاش دارند امور را به خوبی مدیریت کنند، کار سختی پیش رو دارند. دلیل آن هم یک سری مشکلات داخلی و همچنین مشکلاتی است که دشمنان ما ایجاد می‌کنند.

وی ادامه داد: در مدیریت شهری الگوی شهر ایده‌آل را معرفی می‌کنیم که حیات طیبه نام دارد و حرکتی تؤامان مادی و معنوی است. حیات طیبه نیاز به شاخص‌هایی دارد و کار سختی نیست. این شاخص ها در نهج البلاغه برای رسیدن به این جامعه آرمانی وجود دارد.
شهردار تبریز عنوان کرد: امروز برای رسیدن به مدیریتی که نامش را حیات طیبه می‌نامیم، فاصله داریم و البته تکلیفی برای ما وجود دارد و باید در قبال رفتارهایی که در جامعه اتفاق می‌افتد، مسئولیت و حساسیت داشته باشیم.
وی افزود: لازمه موفقیت، نگاه و رویکرد روی شاخص‌های خودمان است. در دهه‌های گذشته متاسفانه محوریت امور جامعه از مساجد دور شده است. ما اگر نتوانیم برخی گره‌های زندگی افراد را رفع کنیم، هیچ ارزشی ندارد که در مسند مدیریت باشیم. امیدوارم که این جلسات و ارتباطات، مایه یادگیری، آموزش و حل مشکلاتی باشد که مردم گرفتار آن هستند.

هوشیار تاکید کرد: قبلا هم گفته‌ام که ما سه رکن اساسی داریم که یکی از آنها شهر است. تبریز ظرفیت‌های بزرگی از جمله علما، شهدا، تاریخ، صنعت، هویت و اماکن تاریخی و فرهنگی دارد و از جانب شما نخبگان باید در راستای هویت‌بخشی و معنادار کردن این موضوع در سطح کلان نه تنها در تبریز، تلاش شود.
وی ادامه داد: موضوع دوم بحث شهروندی است. این شهر با شهروند معنی دارد و بدون آن هیچ حرکتی هویت ندارد. در نگاه ما همه شهروندان با ارزش هستند، اما نخبگان پیشران این حرکت هستند. یک شاعر، هنرمند، موسیقی‌دان و … نخبه‌های عرصه خود هستند و ما نیز دوست داریم نخبگان شهر مطالبه‌گری را از ما آغاز کنند.
شهردار تبریز بیان کرد: رکن سوم شهرداری است که باید با برنامه مدونی وظایف خود را به‌درستی انجام دهد. شهرداری و مدیرانش کارگزار این مردم و پاسخگوی ریال به ریال این بیت‌المال هستند. ما باید به جای مدیریت از بالای جامعه، مدیریت از کف جامعه را آغاز می‌کردیم و در این راستا امیدوارم سال بعد که ناحیه‌محوری را آغاز کردیم و مطالعات محله‌محوری که خواهیم داشت، مطالبات عامه مردم مطرح شود.