داوود رمضان‌زاده یکی از کارگردان‌های حاضر در جشنواره تئاتر مقاومت است که از استان هرمزگان در این رویداد حضور یافته است.

نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت پاییز و زمستان سال ۱۴۰۳ به دبیری محمد کاظم‌تبار توسط  تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح در تهران و شهرهای مختلف کشور در حال برگزاری است.

به گزارش جارچی اخبار به نقل از  ایلنا، اولویت های موضوعی نوزدهمین جشنواره مقاومت علاوه بر موضوعات قبلی که هشت سال دفاع مقدس محوریت و اساس آن است به جبهه مقاومت، غزه، لبنان و حوادث تروریستی چند سال اخیر اختصاص دارد که عبارتند از: «پرداختن به سیره زندگی و مبارزات شهدا و رزمندگان انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، دفاع از حرم و محور مقاومت»، «پرداختن به عملیات‌ها و رخدادهای مهم دفاع مقدس، دفاع از حرم و محور مقاومت»، «پرداخت به نقش تاریخی و ارزشمند زنان و مادران در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس»، «پرداختن به نقش شهدای مدافع امنیت با نگاه ویژه به شهدای سال ۱۴۰۱، حوادث تروریستی شاه چراغ و مجلس شورای اسلامی»، «مقاومت، ایستادگی و مظلومیت مردم فلسطین به ویژه وقایع اخیر غزه»، «پرداخت نمایشی به حماسه طوفان الاقصی و حماسه وعده صادق».

«پرداختن به شخصیت‌های مهم مبارز تاریخ معاصر ایران و جهان و ایستادگی آن‌ها در برابر استکبار، استعمار و استبداد» نیز از اولویت‌های موضوعی جشنواره در بخش «تئاتر صحنه‌ای» این دوره بوده که در قالبی متفاوت‌تر از دوره‌های گذشته برگزار می‌شود.

بخش خیابانی این رویداد نیز طبق روال سال‌های گذشته برقرار است و تعدادی از گروه‌های تهرانی و شهرستانی امسال نیز در آن حضور دارند و به اجرای آثارشان می‌پردازند.

در میان نمایش‌های خیابانی «مدرسه ما» یکی از آثاری است که از استان هرمزگان در جشنواره تئاتر مقاومت امسال حضور یافته و در بخش سردار آسمانی اجرا می‌شود.

نویسندگی و کارگردانی این نمایش را داوود رمضان‌زاده به عهده داشته است. او تلاش کرده با رویکردی متفاوت به رشادت‌ها و مظلومیت‌های گردان ۴۲۲ غواص الزهرا استان هرمزگان بپردازد.

داوود رمضان‌زاده که در دسته کارگردان‌های جوان قرار می‌گیرد، از حضور گروه نمایشی «مدرسه ما» در رویداد امسال گفت، که متشکل از نوجوانان و جوانان است.

او در بخشی از صحبت‌هایش جشنواره مقاومت را بستری برای دیده شدن گروه‌های نمایشی گمنام دانست.

رمضان‌زاده در مورد ویژگی‌های محتوایی نمایش «مدرسه ما» گفت: در ابتدا لازم است بگویم بابت حضور در جشنواره در قامت یک کارگردان جوان، خوشحالم.

او افزود: گروه نمایش «مدرسه ما» از طیف‌ سنی خاصی برخوردار است؛ چراکه همه در سنین جوانی و نوجوانی به سر می‌بریم. برای من و گروهم باعث افتخار است که با همراهی، همدلی گروهی و پس از آن حمایت‌های همه جانبه جشنواره، موفق به حضور در این رویداد هنری بزرگ شدیم. بر این باورم چیزی که می‌تواند میان و ما و سایر گروه‌های محترم حاضر در این جشنواره تفاوت ایجاد کند، در وهله نخست همین جوان بودن گروه مان است.

رمضان زاده درباره محتوای اثرش گفت: پس از جوان بودن گروه، محتوای اثرمان است که به گردان ۴۲۲ غواص الزهرا (س) استان هرمزگان می پردازد. شاید انتخاب این مضمون و پرداخت به مظلومیت و رشادت‌های این بزرگواران، از نکات متمایز کننده ما به حساب بیاید و امیداورم همینطور باشد.

وی در پایان نوزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت را اینگونه ارزیابی کرد: قطعا، بسیار مشتاق و مایل به فرارسیدن موقعیت اجرا در این رویداد فرهنگی-هنری صاحب امتیاز هستیم، در انتها از اینکه بستری برای ارائه هنر گروه‌های نمایشی گمنام توسط این جشنواره اتفاق افتاده است، بسیار قدردان و سپاسگزار هستم؛ و امیدوارم پس از ارائه این اثرنمایشی با رضایت حداکثری داوران و مخاطبان محترم روبه‌رو شویم.