استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر تقویت زیرساخت های گردشگری شهرستان اسکو، اظهار کرد: در این منطقه جاذبه های گردشگری خوبی وجود دارد، اما زیرساخت موجود در شان شهرستان نیست.
به گزارش جارچی اخبار، بهرام سرمست روز پنجشنبه در آئین معارفه سرپرست فرمانداری شهرستان اسکو، اظهار کرد: برای توقتی زیرساخت های این شهرستان باید علاوه بر اعتبارات دولتی از ظرفیت بخش خصوصی و خیّرین استفاده کرد.
وی با بیان اینکه این شهرستان با تاریخ دیرینه خود قابلیت و ظرفیت های های زیادی برای توسعه دارد، گفت: «کندوان» اولین روستای صخره ای مسکونی و جزو سه روستای صخره ای دنیا محسوب می شود و این ظرفیت گردشگری در کنار روستاهایی همچون عنصرود، گنبرف و جزیره اسلامی، می تواند موتور محرکه توسعه اسکو در حوزه اقتصاد گردشگری باشد.
سرمست با بیان اینکه در یکایک روستاهای ما آثار تاریخی و گردشگری وجود دارد، ادامه داد: شهر سهند از نظر الگوهای شهرسازی، شهر نمونه ای است و در کنار تبریز سکونت پذیری آن بالاست.
وی افزود: در شهر سهند برخی کمبودها و معضلات همچون فاضلاب شهری و بیمارستان وجود دارد که حل آنها در اولویت است.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه در شهرستان اسکو بیش از هر جای دیگری به وفاق ملی نیاز داریم، گفت: پیشرفت شهرهای این شهرستان همچون سهند و ایلخچی به معنای عدم توسعه اسکو نیست.
سرمست خاطرنشان کرد: اصالت و قدمت اسکو جدای از مدرنیزاسیون و شهرنشینی شهر سهند نبوده و مکمل همدیگر هستند.
وی اضافه کرد: ایلخچی در شهرستان اسکو نیز شاهراه کریدور شمال به جنوب کشور است.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه نسبت به مسائل شهرستان اسکو دغدغه مند هستیم، گفت: رای اعتماد مردم شهرستان به دکتر پزشکیان در پنج دوره نمایندگی باعث ایجاد ارتباط ناگسستنی شده است.
سرمست اضافه کرد: انتخاب دکتر پزشکیان به عنوان رئیس جمهور برای خطه آذربایجان یک فرصت بزرگ است و باید در این فرصت، عقب ماندگی های تاریخی در استان را جبران کنیم.
سیاست گزاری مدیریت ارشد استان بر استفاده حداکثری از ظرفیت های شهرستان هاست
استاندار آذربایجان شرقی اظهار کرد: سیاست گزاری مدیریت ارشد استان بر استفاده حداکثری از ظرفیت های شهرستان ها و به فعلیت رساندن آنهاست.
وی ادامه داد: باغ های گردو و گل محمدی از ظرفیت های کشاورزی ویژه شهرستان اسکو است که باید با حذف خام فروشی و واسطه گری و با توسعه صنایع تبدیلی ارزش افزوده آنها را افزایش دهیم.
سرمست افزود: تلاش داریم رشته های مرتبط با بازار کار در دانشگاه صنعتی سهند را افزایش دهیم.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به نزدیکی اسکو به تبریز و صنایع مادر، گفت: صنایع اسکو قابلیت توسعه دارند و آن دسته از کارگاه هایی که نیمه راکدند، باید فعال شده و به چرخه تولید بازگردند و این یکی از برنامه های «سه شنبه های» اقتصادی است.
سرمست تاکید کرد: بازتوانی نیروگاه حرارتی تبریز در دستور کار قرار دارد تا ناتراری انرژی را کاهش دهیم و بحث های زیست محیطی را مورد توجه قرار دهیم.
وی ادامه داد: با توجه به وضعیت دریاچه ارومیه، باغات در معرض تهدید بوده و در این راستا، تلاش بر حفظ باغات و توسعه الگوی کشت متناسب با شرایط منطقه است.
استاندار آذربایجان شرقی گفت: توسعه انرژی های تجدید پذیر در این شهرستان در اولویت قرار دارند.
وی افزود: کشت های گلخانه ای و توسعه اقتصاد دانش بنیان در اولویت بوده و به دنبال این هستیم به دانش آموزان و دانشجویان مهارت آموزی کنیم.
سرمست به موضوع اماکن ورزشی، فرهنگی و آموزشی نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به سیاست دولت و رئیس جمهور در نهضت مدرسه سازی، اگر در ساختارهای آموزش و پرورش نواقصی وجود دارد، توسط فرماندار احصا شوند.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه خرد جمعی مبنای تصمیمات مدیریتی در استان است، گفت: همه ظرفیت های موجود برای توسعه شهرستان اسکو باید استفاده شود.
وی تاکید کرد: سرمایه های فکری باید مورد توجه جدی قرار گیرند و از فرماندار انتظار می رود مجمع مشورتی توسعه شهرستان را ایجاد و از فکرهای مختلف برای توسعه و سرمایه گذاری در شهرستان استفاده کند.
سرمست تاکید کرد: تمام ظرفیت ها برای توسعه شهرستان اسکو باید مورد استفاده قرار گیرند.
وی به تغییرات مدیریتی در استان نیز اشاره کرد و گفت: تغییراتی که انجام میشود طبیعی است و وقتی دولت عوض می شود، در واقع مردم به تغییرات رای داده اند.
سرمست اضافه کرد: در تصمیمات از خرد جمعی استفاده میکنیم و در حوزه سیاسی کارگروه هایی برای بررسی و شناسایی افراد توانمند وجود دارد.
در این مراسم «محمد باقر آقایی» به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان اسکو معرفی و از زحمات « حسین فیروزی » قدردانی شد.
اسکو یکی از قطبهای مهم صنایع دستی و گردشگری در استان آذربایجان شرقی است و شهر اسکو به شهر ملی چاپ باتیک در ایران شناخته میشود.