شهردار تبریز با اشاره به افزایش ۱۰۰ درصدی آمار صدور پروانه های ساختمانی در سال جاری گفت: از تولید کارخانه آسفالت شهرداری تبریز نیز امسال با رشد پنج برابری از ۲۰۰ تن در روز به یک هزار تن رسیده است.
به گزارش جارچی اخبار، یعقوب هوشیار عصر امروز سه شنبه به همراه حجتالاسلام سید کاظم زعفرانچیلر، عضو شورای شهر تبریز در دیدار با نمایندگان تشکلهای دانشآموزی اظهار کرد: آغاز مدیریت جدید شهری را مبتنی بر چهارده محور قرار دادیم که از فرمایشات مقام معظم رهبری در ۲۰ سال گذشته و در ارتباط با مدیریت شهری و توزیع عادلانه منابع و خدمات شهری احصا شده است.
وی افزود: برنامه های خود را در راستای این ۱۴ محور تنظیم کردیم که یکی از آنها توجه ویژه به بیانیه گام دوم رهبر انقلاب و جوانان بود و بر اساس آن تصمیم به انتخاب مدیران جوان و جوانگرایی در مجموعه شهرداری تبریز گرفتیم.
شهردار تبریز تشریح کرد: به عنوان یک کشور مسلمان ظرفیتهای بیبدیلی داریم که تمام دنیا تشنه آن هستند، به خصوص نهجالبلاغه، عاشورا و فلسفه انتظار که سرشار از امید به زندگی و ذوق است.
وی اضافه کرد: در جامعهای زندگی میکنیم که ظرفیتهای اجتماعی آن به واسطه حضور انسان های شریف، بالا و هویت آن بی بدیل است.
شهردار تأکید کرد: تبریز عظمتی به بلندای تاریخ دارد و هیچ کس در این شهر نمی تواند ادعا کند که از تبریز بزرگتر است و باید کمک کنیم تا این شهر جایگاه اصلی خود را بازیابد.
هوشیار خاطرنشان کرد: مسیر تعریف شده ما برای مدیریت شهری، ناحیهمحوری و محلهمحوری است، یعنی می خواهیم مدیریت شهری را از رأس جامعه به محلات کشیده و مشارکت مردم را محقق کنیم.
وی یادآور شد: با کمک و همراهی اعضای شورای اسلامی شهر تبریز تلاش داریم بودجه سال ۱۴۰۲ را برا اساس ناحیهمحوری و محله محوری تدوین کنیم.
شهردار تبریز افزود: پس از ناحیه محوری تمرکز خود را بر اتمام پروژههای نیمه تمام گذاشته و روزشمار افتتاح طرح های عمرانی نصب شده است.
وی عنوان داشت: در کمترین زمان ممکن موزه مشاغل و موزه آثار استاد بهتونی را افتتاح و بازگشایی کرده و در کنار آن صفه شمالی پروژه مقبره الشعرا و تملک خانههای پیرامون خانه ستارخان را نیز در دست اجرا داریم.
هوشیار تأکید کرد: گاه چارچوب و قاعده انتقاد را بلد نیستیم؛ انتقاد باید سازنده و به نفع مردم و شهر بوده و به دور از مسمومیت فضای شهر، راهبردی و کاربردی باشد.
در این دیدار نمایندگان تشکلهای دانشآموزی نیز به طرح مسائل و مشکلات شهری و مطالبات خود از شهردار و شورای شهر پرداختند.
تقاضای چاپ کتاب، نشریات فرهنگی، بحث گردشگری و گذران اوقات فراغت، توزیع عادلانه خدمات شهری، اطلاع رسانی و آگاهسازی، تشکیل کمیته جوانان شورا، ایجاد اتاق فکر، مناسبسازی شهر برای معلولین و … مطالبات نمایندگان تشکلهای دانشآموزی از شهردار تبریز بود.