رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت:در تنظیم لایحه برنامه هفتم ما ۲۱ ماده داشتیم منتها بعد تصمیم گرفته شد آن‌ها که ماهیت بودجه‌ای یا قانون دائمی دارد از لایحه حذف شود و یک ماده فقط ارسال شد.

به گزارش جارچی اخبار، سید احسان قاضی‌زاده در گفت‌وگو با ایلنا،درباره وضعیت بنیاد شهید در برنامه هفتم توسعه گفت: در تنظیم لایحه ما ۲۱ ماده داشتیم منتها بعد تصمیم گرفته شد آن‌ها که ماهیت بودجه‌ای یا قانون دائمی دارد از لایحه حذف شود و یک ماده فقط ارسال شد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: در کمیسیون تلفیق مواد زیادی در حوزه ایثارگری اضافه شد. باید ببینیم در نهایت چطور می‌شود..

وی تاکید کرد: ما نکته‌ای که به طور کلی داریم این است که ایجاد حقی که امکان اجرا شدنش وجود ندارد و یا منابعی برای اجرا وجود ندارد، نارضایتی درست می‌کند. ما چه در دولت و چه به همکاران سابق و لایق خود در مجلس به عنوان کوچکترین خام الشهدا اعلام کردیم ما با حقی که خانواده‌ها را بدنام می‌کند و نمی‌توانیم اجرایی کنیم، مخالفیم. چرا؟ زیرا افکار عمومی تصور می‌کند ما خدمت را ارائه داده‌ایم اما چون منابع مالی‌اش تامین نمی‌شود آن خدمت را ما نمی‌دهیم. هم چوب را می‌خورند هم پیاز را، مردم فکر می‌کنند خدمت را گرفتند در حالی در عمل نگرفتند.

قاضی زاده هاشمی عنوان کرد: واقعا اگر قوانین موجود همین‌ها که در حال حاضر وجود دارد را ما بخواهیم اجرا کنیم ۲۵۰ هزار میلیارد تومان بار مالی دارد، اعتبارات چقدر است ۷۰ هزار میلیارد تومان؛ بخوانید حدیث مفصل از این مجمل.

وی در خصوص اعطای تهسیلات ۲۰۰ میلیون تومانی با بهره ۲ درصد به ایثارگران، عنوان کرد: نمی‌دانم منظور از ایثارگران کیست، تحت پوشش ما جانبازان، خانواده شهدا  و آزادگان هستند، رزمندگان نیستند و ما همچین وامی نداریم.

رئیس بنیاد شهید خاطرنشان کرد: ما طبق بخشنامه بانک مرکزی یک وام قرض الحسنه داریم که سقفش معلوم است و امسال اعلام کرده‌اند ۵۰ میلیون تومان است. یک وام مسکن است که مانند بقیه وام‌های مسکن است و یک وام اشتغال است که مانند بقیه وام های اشتغال است. ایثارگران خارج از آن چیزی که در سایر نهادها مانند کمیته امداد، بهزیستی، نیروهای مسلح و سایر ادارات انجام می‌شود دریافت نمی‌کنند که همه این‌ها هم بخشنامه بانک مرکزی است که هر سال اعلام و ابلاغ می‌کندو دستگاه‌های مختلف اجرایی می‌کنند.