امیرعلی حمیدیه روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ما اظهار داشت: رونمایی چندین محصول دانش بنیان، اتمام فاز اول مجموعه اتاق های تمیز سلول و ژن درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران از دیگر برنامه ها در مراسم راهاندازی فاز اول بزرگترین مرکز جامع سلولهای بنیادی دانشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی تهران خواهد بود.
وی ادامه داد: این مراکز دارای ساختار دانشگاه نسل سوم هستند که علاوه بر آموزش، پژوهش بر روی فناوری و توسعه اقتصاد دانش بنیان کار می کنند، تمرکز این مراکز برروی تولید محصول و ثبت پتنت است و به عبارتی حلقه مفقوده اتصال دانشگاه به صنعت خواهند بود.
طراحی ۶ یا ۷ مرکز جامع سلول های بنیادی در کشور
حمیدیه افزود: ۶ یا ۷ مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی طراحی شده که تعدادی در نقاط مختلف کشور فعال شدند و برخی دیگر هم به زودی راه اندازی خواهند شد.
به گزارش جارچی اخبار به نقل از ایرنا, حمیدیه گفت: مراکز جامع سلول درمانی و پزشکی بازساختی در دانشگاه های علوم پزشکی تبریز، شیراز، کرمان و پژوهشگاه رویان راه اندازی شد، این مرکز در دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز روز یکشنبه این هفته افتتاح می شود و در یزد و اهواز قرار است به زودی این مراکز فعالیت خود را آغاز کنند.
وی اظهارداشت: یکی از برنامه های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری کمک به گسترش فناوری دانشگاه ها، ایجاد زیرساخت ها به منظور فراهم شدن زیست بوم فناوری است تا حضور موثرتر کارآفرینان، شرکت های سرمایه گذار و شرکت دانش بنیان در کنار دانشگاه ها فراهم شود.