مدیر درمان تأمین اجتماعی آذربایجان شرقی از  هزینه کرد ۳۵۰ میلیارد ریالی این مدیریت در زمینه توسعه کمی ارایه خدمات درمان مستقیم خبر داد و گفت: طراحی نقشه ساخت بیمارستان ۳۲۷ تختخوابی در محل فعلی بیمارستان ۲۹ بهمن در ۴۸ هزار متر مربع و ۱۱ طبقه که یکی از پروژه های مهم دردست اجرای این مدیریت می باشد انجام و با جدیت پیگیری می شود

به گزارش جارچی اخبار، دکتر حسن سیدی در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به طراحی نقشه های ساختمان جدید درمانگاه بناب، مناقصه درمانگاه هریس، طراحی نقشه درمانگاه بستان آباد و طراحی نقشه ساختمان مدیریت درمان و اسناد پزشکی در زعفرانیه تبریز در این راستا گفت:  به مناسبت دهه فجر سالجاری  درمانگاه کلیبر با ۱۰۰ میلیارد ریال و ۶۰۰ متر مربع زیربنا افتتاح شد همچنین درراستای توسعه کمی مجوز پلی کلینیک بیمارستان عالی نسب اخذ و از سال آینده عملیات احداث آن آغاز می شود  همچنین بررسی امکان ساخت بخش رادیوتراپی در این بیمارستان از جمله دیگکر اقدامات این مدیریت در زمینه توسعه کمی خدمات درمان مستقیم است.

وی خرید دستگاه CRMدیجیتال برای بیمارستان عالی‌نسب، خرید دستگاه سی تی اسکن ۳۲اسلایس پیشرفته برای بیمارستان های ۲۹بهمن و عالی نسب، خرید دستگاه آرتروسکوپی پیشرفته برای بیمارستان عالی نسب ، خرید دستگاه رادیولوژی دیجیتال پرتابل عالی نسب و۲۹بهمن ، خرید دستگاه اتو آنالیزور آزمایشگاهی بیمارستان های تابعه و خرید دستگاه الایزااتومات آزمایشگاه بیمارستان ۲۹بهمن به منظور توسعه امکانات درمان مستقیم مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان با هزینه ۶۶میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: مدیریت درمان آذربایجان شرقی با دارا بودن ۲بیمارستان ۴۰۲تخته و ۱۶درمانگاه در تبریز و شهرستان‌ها نسبت به ارائه و خرید خدمات تشخیصی و درمانی بیماران مراجعه کننده اقدام می‌کند

وی با بیان اینکه تعداد مراجعه کنندگان سرپایی مراکز درمانی استان در ۹ ماه گذشته ۲ میلیون و ۱۳۹ هزار و ۳۱۶ نفر بود، اظهار کرد: در این مدت تعداد مراجعه کنندگان سرپایی به پزشک عمومی یک میلیون و ۵۴۵ هزار و ۷۳۹ نفر، تعداد مراجعه کنندگان به پزشک متخصص ۴۸۲ هزار و ۳۷۳ نفر و تعداد مراجعه کنندگان به دندانپزشک ۱۱۱ هزار و ۲۰۴ نفر بود و متوسط مراجعه روزانه به مراکز درمانی در استان هشت هزار نفر است.

وی تعداد تخت فعال در مدیریت درمان تامین اجتماعی استان را ۴۰۲ تخت اعلام کرد و گفت: در ۹ ماهه گذشته، ۲۵ هزار و ۱۶ نفر در مراکز درمانی وابسته بستری شدند که از این تعداد ۱۳ هزار و ۱۳۸ نفر جراحی و ۲ هزار و ۸۳۲ نفر آنژیوگرافی شدند.

مدیر درمان تامین اجتماعی آذربایجان شرقی به رضایت بالای افراد مراجعه کننده به مراکز درمانی این مدیریت اشاره کرد و گفت: مراجعه کنندگان بستری شده ۸۷ درصد و سرپایی ۸۳ درصد از خدمات ارایه شده رضایت دارند.

وی همچنین به بودجه ۴۰ هزار میلیارد ریالی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان در سالجاری اشاره کرد و افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۳۰ هزار میلیارد ریال از این بودجه هزینه شده است.

سیدی میزان مبلغ پرداختی به بیمارستان ها و مراکز طرف قرارداد در ۹ ماه گذشته را ۱۸ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: بودجه مصوب امسال در این بخش ۲۴ هزار میلیارد ریال است.

وی اعلام کرد: ۱۷۴ درمانگاه ، ۵۰ بیمارستان ، ۸۰۴ پزشک متخصص ، ۳۹۲ پزشک عمومی و ۱۱۴ دندانپزشک، ۴۹۰ پاراکلینیک و ۸۲۰ داروخانه طرف قرارداد با تامین اجتماعی در استان هستند.

مدیر درمان تامین اجتماعی آذربایجان شرقی میزان هزینه کرد این مدیریت در حوزه بیماران خاص را سه هزار و ۱۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: این رقم به ۷۸۱ بیمار خاص در قالب ۳۵ هزار و ۳۹۷ پرونده پرداخت شده است.

سیدی میزان تحقق اجرای نسخه الکترونیک در استان آذربایجان شرقی را ۹۹.۹ درصد در نسخه نویسی و ۹۸.۳ درصد در نسخه پیچی اعلام کرد.