مدیر جهاد کشاورزی نطنز گفت: ۱۶ درصد از محصول ” به” کشور در باغ رحمت آباد شهرستان نطنز تولید میشود.
به گزارش جارچی اخبار به نقل از ایسنا، عبدالرضا مهدی بادی بعد از ظهر امروز در حاشیه حضور وزیر جهاد کشاورزی در نطنز، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: علاوه بر تولید به، بیشترین میزان متوسط زعفران در کشور متعلق به نطنز است که این میزان در میانگین کشوری ۳.۵ کیلوگرم ولی در نطنز ۷ کیلوگرم است.
مدیر جهاد کشاورزی نطنز گفت: شهرستان نطنز با سطح زیر کشت ۲۳۰ هکتار زعفران، در استان اصفهان مقام اول را دارد و بیشترین تولید طلای سرخ در استان اصفهان نیز متعلق به نطنز است.
وی تصریح کرد: علاوه بر موارد یاد شده، انار، پسته، گردو، گیلاس، خرمالو، صیفی جات و غیره هم از دیگر محصولات کشاورزی در شهرستان نطنز است که نوع اقلیم ویژه شهرستان نطنز باعث شده که هم میوه های گرمسیری و هم میوه های سردسیری در این منطقه رشد یابد.
مهدی بادی خاطرنشان کرد: در بخش مرغ و گوشت هم در سطح شهرستان نطنز، حدود ۷۰ هزار دام سبک، ۱۰ هزار دام سنگین، ۸۵ واحد تولید مرغ گوشتی، ۳ واحد مرغ تخم گذار وجود دارد و همچنین در بخش پرورش ماهی هم در حوزه های ماهی های گرم آبی، سرد آبی و زینتی هم در سطح شهرستان فعالیت می شود.
محصول ، به، نطنز ، جهاد کشاورزی ، باغ رحمت آباد، عبدالرضا مهدی بادی ، زعفران
- ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۵
۱۶ درصد از محصول ” به” کشور در نطنز تولید میشود
علاوه بر تولید به، بیشترین میزان متوسط زعفران در کشور متعلق به نطنز است که این میزان در میانگین کشوری ۳.۵ کیلوگرم ولی در نطنز ۷ کیلوگرم است.