دبیر ستاد هماهنگی خدمات سفر با تاکید بر ضرورت برندسازی ظرفیتهای گردشگری استان بوشهر گفت: گردشگری ساحلی یکی از ظرفیتها و برندهای خاص استان بوشهر است که باید در راستای معرفی و رونق این ظرفیت تلاش بیشتری شود.
به گزارش جارچی اخبار به نقل از ایسنا، فریدون محمدی در نشست ستاد اجرایی خدمات سفر استان بوشهر، اظهار کرد: واقعیت این است که امروز در کشور نیاز به رونق گردشگری احساس میشود و این صنعت به منزله یک کار فرعی مطرح نیست بلکه جز اولویتهای اصلی است.
وی با بیان اینکه رونق گردشگری موجب شکوفایی اقتصاد میشود، افزود: صنعت گردشگری و سفر در آینده تبدیل به صنعت اول کشور خواهد شد.
دبیر ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور با اشاره به ظرفیتهای بالای استان بوشهر در عرصه گردشگری، تاکید کرد: با توجه به ظرفیتهای خدادادی موجود در استان بوشهر، صنعت گردشگری میتواند تأثیر زیادی در رشد اقتصاد این استان داشته باشد.
محمدی با بیان اینکه استان بوشهر به اندازه چند کشور جاذبه دارد، گفت: یکی از موضوعاتی که میتواند در برندسازی بوشهر نقش داشته باشد سواحل آن است.
وی تاکید بر لزوم برندسازی ظرفیتهای گردشگری استان بوشهر گفت: گردشگری ساحلی یکی از ظرفیتها و برندهای خاص استان بوشهر است که باید در معرفی این ظرفیت تلاش بیشتری انجام شود. به عنوان مثال گناوه به دلیل تجارت و خرید و فروش و ساحل تبدیل به یک برند شده است که باید از این ظرفیتها در راستای توسعه گردشگری استفاده بیشتری کرد.
فریدون محمدی با اشاره به مدیریت قوی در بوشهر طی ایام نوروز، عنوان کرد: حتی یک گزارش از استان بوشهر مبنی بر اسکان نیافتن گردشگران و مهمانان نوروزی نداشتیم که این نشان دهنده تلاش مدیران و اعضای ستاد اجرایی خدمات سفر در بوشهر است.
وی با تاکید بر ضرورت توسعه زیرساختهای اقامتی در بوشهر تصریح کرد: ایجاد امکانات اقامتی گردشگری خصوصی میتواند زمینه ساز رونق اقتصادی و معیشتی در مناطق گردشگری استان بوشهر باشد. سفر باید همه زمانی شود و اگر مختص ایام نوروز و یا فصل زمستان باشد یک نقص محسوب میشود.
دبیر ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور افزود: فرودگاه و هتل از زیرساختهای مهم برای جذب گردشگر هستند. همچنین وجود یک هتل پنج ستاره برای حضور گردشگران بین المللی بسیار مهم است که در این راستا باید تعداد هتلهای استان بوشهر افزایش یابد.
وی با اشاره به افزایش ماندگاری گردشگران نوروزی در استان بوشهر، گفت: در مقایسه آمارها و بر اساس آمار اعلام شده از استان بوشهر، در سال جاری آمار اقامت گردشگران نوروزی در این استان نسبت به نوروز گذشته ۶۸ درصد افزایش داشته است.
محمدی با بیان اینکه سفر میتواند اقتصاد استان را از رکود خارج کند، اظهار کرد: اجرای پروژههای گردشگری خلاقانه بر مبنای پتانسیلهای موجود، خیابان گردشگری و همچنین شهر گردشگری میتواند در رونق گردشگری استان نقش مؤثری داشته باشد.
دبیر ستاد خدمات سفر کشور با بیان اینکه استان بوشهر میتواند از مقاصد تورهای گردشگری باشد، عنوان کرد: سازمان میراث فرهنگی اجرای پروژه تورهای ارزان قیمت سفر را در برنامه دارد که با توجه به ظرفیت بالای جذب گردشگر، استان بوشهر میتواند به مقصد این تورها تبدیل شود.
وی با اشاره به نامگذاری سال ۹۸ به عنوان سال رونق تولید، تاکید کرد: یکی از مصادیق رونق تولید، رونق صنعت گردشگری است که تأثیر زیادی در تحقق رونق تولید دارد.
فریدون محمدی عملکرد ستاد خدمات سفر استان بوشهر را مثبت ارزیابی کرد و اضافه کرد: قطعاً سازمان در راستای معرفی استانهای برتر از جنبههای مختلف برنامههایی خواهد داشت و عملکرد استان بوشهر با توجه به تلاش و فعالیتهای قابل توجهی که داشته قابل تقدیر است.
- ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۲
گردشگری ساحلی یکی از برندهای خاص استان بوشهر است
واقعیت این است که امروز در کشور نیاز به رونق گردشگری احساس میشود و این صنعت به منزله یک کار فرعی مطرح نیست بلکه جز اولویتهای اصلی است.