استفاده از ظرفیتهای فرهنگی و رسانهای استان در عملیاتی شدن اهداف مرتبط با طرح تحولی آجربه آجرنقش محوری دارد
به گزارش جارچی اخبار و به ئنقل از روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان دراین نشست، مهندس میربد مدیرکل نوسازی مدارس استان با اشاره به طرح تحولی آجر به آجر گفت: گسترش مشارکت خرد مردمی درامر مدرسه سازی درواقع مهم ترین استراتژی این طرح است که در قدم اول درنظر دارد فرهنگ سازی در میان اقشار مختلف جامعه را توسعه دهد. وی افزود: دراین مسیر توجه به ظرفیت های استان به لحاظ فرهنگی تربیتی وهمچنین استفاده از ابزار رسانه و فضاهای مجازی می تواند از محورهای تدوین اقدامات و راهکارها این طرح باشد. وی گفت: جلب مشارکت شرکت ها و سازمان های خصوصی و دولتی و ایجاد شبکه داوطلبان مدرسه ساز ازدیگر اهداف این طرح است که باید با جدیت دنبال شود.
میربد در تشریح بخش های دیگر این طرح گفت: نگاه اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان به حوزه خیرین، نگاهی راهبردی است و باید تمام تلاش خود را برای حفظ و توسعه ونگهداری ازاین ظرفیت مردمی ارزشمند به عمل آوریم و برگزاری جشنواره های خیرین مدرسه ساز و گردهمایی ها می تواند یکی از راه های حفظ این سرمایه عظیم مردمی باشد. وی همچنین با اشاره به نقش اثربخش بانوان خیر مدرسه ساز گفت: حضور بانوان یک ظرفیت بسیار مهم است چراکه بانوان در نهادهای اجتماعی و به ویژه در کانون مقدس خانواده نقشآفرین هستند.
مدیرکل نوسازی مدارس استان همچنین تاکید کرد: استان اصفهان یکی از استانهای دارای ظرفیت های بالای فرهنگی و اقتصادی است و به همین دلیل میتواند در حوزه خیرین یک استان سرآمد و الگو باشد. وی تاکیدکرد: استفاده از ظرفیتهای فرهنگی و رسانهای استان در عملیاتی شدن اهداف مرتبط با طرح تحولی آجربه آجرنقش محوری دارد و واحدهای مشارکت ها و روابط عمومی باید توان بالا و مضاعفی را برای به فعلیت درآوردن این ظرفیتها به کار بندند. مهندس میربد با اشاره به ضرورت تعامل با مجمع خیرین مدرسه ساز استان و اداره کل آموزش و پرورش گفت: باید از تمام ظرفیت های استان برای شکوفایی بیشتر حوزه خیرین مدرسه ساز در راستای این طرح استفاده شود.
وی اظهار داشت: اداره کل نوسازی مدارس با تشکیل کارگروه های لازم در جهت اجرای این طرح و شناسایی و بررسی نقاط ضعف و قوت آن برنامه های پیشنهادی خودرا به سازمان نوسازی مدارس ارسال نموده است .
این طرح می تواند بسیاری از کاستی ها و نیاز های مدارس ما را در مناطق و شهرستانهای استان برطرف نماید.
زهره میردامادیان رییس مجمع خیرین مدرسه ساز استان اصفهان نیز دراین جلسه ضمن قدردانی از حضور اعضاء هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز گفت: خیرین مدرسه ساز نقش بسیار مهمی در رفع مشکلات فضای های آموزشی کشور داشتهاند و بی شک اگر کمکهای بدون چشمداشت آنان نبود چه بسا همچنان بسیاری از مدارس کشور هنوز هم چند نوبته بود. وی در مورد طرح آجر به آجر گفت: این طرح می تواند بسیاری از کاستی ها و نیاز های مدارس ما را در مناطق و شهرستانهای استان برطرف نماید.
اجرای این طرح میتواند یک موج مشارکت اجتماعی در سطح گسترده تری را جامعه ایجاد کند.
اعتدادی دراین جلسه گفت: ساخت و تجهیز فضاهای آموزشی و پرورشی استاندارد، یک نیاز اساسی برای توسعه علمی کشوراست که چنین مهمی علاوه بر کمک دولت نیازمند مشارکتهای مردمی و خیرین است. و اجرای این طرح میتواند یک موج مشارکت اجتماعی در سطح گسترده تری در جامعه را ایجاد کند.
مرحوم حافظی در سال ۷۷ بنیان کار خیر مدرسهسازی را گذاشت.
عبدیزدان مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز نیز درادامه این جلسه به نقش مهم و ارزشمند زنده یاد دکترحافظی رئیس جامعه خیرین مدرسه کشور اشاره کرد و گفت: مرحوم حافظی در سال ۷۷ بنیان کار خیر مدرسهسازی را گذاشت. حافظی همواره به کار مقدس مدرسهسازی توجه داشت و از ۲۳ سال گذشته تا به امروز در این مسیر گامهای بزرگی برداشت و در کنار ساخت ۱۴ مدرسه در کشور، در مجمع خیرین مدرسهساز نیز کمکهای خیران را برای مدرسهسازی در نقاط مختلف کشور را جمعآوری و ساماندهی میکردند. یاد آن مرد بزرگ و نیکوکار را گرامی میداریم وامیدواریم راهشان ادامه دار و پرثمر باشد.
(روحشان شاد و یادشان گرامی باد.)
از ظرفیت های کل استان در اجرای این طرح استفاده شود.
در این جلسه مصوب شد نشست شورای آموزش و پرورش با حضور اعضای هیات مدیره مجمع با موضوع بررسی طرح آجربه آجر برگزار شود تا از ظرفیت های کل استان در اجرای این طرح استفاده شود.
ازدیگر مصوبات این جلسه برنامه ریزی برای برگزاری هرچه با شکوه مراسم سالگرد زنده یاد دکتر حافظی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور بود