فرماندار ویژه کاشان از ساماندهی مشارکتها و کمکهای مردمی بر اساس نیاز جامعه در دوران کرونا خبر داد.

به گزارش جارچی اخبار از کاشان، علی اکبر مرتضایی در نشست با سمن ها و خیرین کاشانی ضمن قدردانی از کمکهای مردمی و مومنانه آنها اظهار داشت: حجم زیاد کمک‌های مردمی در این شهرستان برای مقابله با این بیماری باعث شد تا کاشان جزو برترین شهرستان‌ها از نظر مشارکت‌های مردمی باشد.
وی افزود: در دوران شیوع کرونا، شاهد تلاش و همت بالای سازمان‌های مردم نهاد در جمع‌آوری و توزیع بسته‌های معیشتی و بهداشتی و اجرای عملیات ضدعفونی اماکن و معابر عمومی بودیم که شایسته قدردانی است.
وی با تاکید بر بی‌توجهی به حاشیه‌ها در این شرایط و تقویت روحیه مشارکت‌پذیری در جامعه بیان کرد: با گزارش به موقع به خیرین بی‌اعتمادی که بزرگترین عامل شکست وحدت است را از بین ببرید زیرا در مبارزه با کرونا باید به‌گونه‌ای عمل شود که اعتماد مردم سلب نشود و همچنان مشارکتها مردمی را در میدان جنگ با ویروس مانند گذشته داشته باشیم.

وی با با تاکید براینکه ساختار سازمان های مردم نهاد، مردمی است، افزود: سمن ها با رویکرد غیرانتفاعی و غیرسیاسی خود، بخشی از مسئولیت های دولت در حوزه اجتماعی را برعهده دارند و با استفاده از قابلیت های مردمی برای رفع مشکلات جامعه اقدام می کنند.
معاون استاندار اصفهان تاکید کرد: برای بهره گیری هرچه بهتر سازمان های مردم نهاد باید این سمن ها با هم افزایی و پرهیز از موازی کاری و داشتن چشم انداز مشخص، جهت رفع نیاز های مردمی سیاستگذاری و هدایت شوند.
وی سازمان های مردم نهاد را بازوی پرتوان دولت و نظام بیان کرد و گفت: گرچه ممکن است کارهای عمومی و اجتماعی بخصوص در حوزه سازمان های مردم نهاد با نقاط ضعف و قوت همراه باشد با این وجود، حضور مردم برای برطرف کردن نیازهای خودشان در هر شهر و منطقه، اجتناب ناپذیر است.

فرماندار ویژه کاشان اضافه کرد: اگر در تمامی زمینه‌ها به ویژه در بحث مبارزه با بیماری کرونا با مردم همراه و همدل باشیم، موفقیت بیشتری کسب می‌شود.
وی گفت: با توجه به شرایط سخت اقتصادی در دوران کرونا برای جلوگیری از موازی کاری و سامان دهی مشارکتهای خیرین باید با شناخت نیازهای جامعه،دسته بندی شده و با برنامه ریزی به کمک نیازمندان و آسیب دیدگان شتافت.

فرماندار ویژه کاشان با اشاره به ظرفیت وجود خیرین در کاشان افزود: وجود بانک اطلاعاتی از خیرین به ما کمک خواهد کرد تا نیروها جهادی و دارایی خود را بیشتر شناخته، وارد عمل شده و با شناخت آسیب‌های دوران کرونا از نیازمندان و آسیب دیدگان دلجویی شود.

وی مشارکتها مردمی را در تامین دارویی و بسته های بهداشتی، جایگاهی برای نقاهت بیماران ضروری دانست و گفت: سمن ها می‌توانند محله محور عمل کرده و افراد نیازمند را شناسایی کنند و بانک اطلاعاتی جامعی را در این زمینه تشکیل داده تا بر حسب نیاز آنها مواسات صورت بگیرد.

فرماندار ویژه کاشان تمامی دستگاه ها را موظف کرد تا اطلاع رسانی فرهنگی و بهداشتی دوران کرونا را در برنامه خود داشته و با رعایت پروتکل های بهداشتی سرعت بیشتری در خدمت رسانی اعمال کنند و از ازدحام جلوگیری کنند.

به گزارش جارچی اخبار؛ جلسه مشارکتهای مردمی با حضور فرماندار و سمن ها در سالن فرمانداری ویژه کاشان در خصوص بررسی و شناخت آسیب‌های دوران کرونا برگزار شد.