با هدف افزایش سرعت و کیفیت خدمات امداد رسانی در حوزه گاز، سایت عملیاتی- آموزشی امداد رسانی متمرکزدر شرکت گاز استان اصفهان با حضور رئیس مهندسی ساختار شرکت ملی گاز ایران به بهره برداری رسید.
به گزارش جارچی اخبار و به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان اصفهان، مجید کشاورز رئیس مهندسی ساختار شرکت ملی گاز ایران که به منظور بررسی ساختار موجود گاز اصفهان، از برخی طرح های توسعه ای و صنایع عمده مصرف کننده گاز بازدید کرد در آئین افتتاح این سایت گفت: شرکت گاز استان اصفهان به لحاظ قدمت، وسعت و قرار گرفتن در کریدور مرکزی کشور و نیز دارا بودن صنایع عمده چون فولاد مبارکه، ذوب آهن و سیمان سپاهان و … و همچنین نیروهای با تجربه و متعهد از جایگاه استراتژیکی برخوردار است.
وی، افزود: ابتکار، خلاقیت و اقدامات خوب این شرکت و تجربیات ارزنده ی کارکنان آن بسیار قابل توجه است که می تواند مورد توجه و استفاده سایر شرکت های گاز استانی قرار گیرد.
سید مصطفی علوی، مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، با بیان این مطلب که یکی از مهمترین محورهای فعالیت شرکت های گاز استانی، حوزه مشترکین است اظهار کرد: برنامه های اجرا شده دراموربهره برداری شرکت برای افزایش کیفیت خدمات به مشترکین مبتنی بر بستر دیجیتال و سیستم های نوین درجهت گازرسانی ایمن و مستمر، کاهش زمان ارائه خدمت، افزایش دقت در خدمت رسانی و حذف مراجعات حضوری مشترکین است.
وی، افزود: این شرکت با توجه به دارا بودن وسعت عظیمی از شبکه بالغ بر ۲۷هزار کیلومتر و تعداد بیش از یک میلیون ۱۰۰هزار علمک در راستای اجرای سیاست های تدوین شده مدیریت گازرسانی شرکت ملی گاز ایران و استراتژی های درون سازمانی برای افزایش سرعت امدادرسانی، امداد متمرکز را بعنوان یکی از پروژه های بهبود در دستور کار قرار داد و توانسته اقدامات قابل توجهی در این زمینه انجام دهد.
مهندس علوی، با بیان اینکه شبکه های گازرسانی به لحاظ ماهیت خود همواره در معرض تهدید حوادث طبیعی و انسانی هستند، گفت: سایت عملیاتی-آموزشی امداد رسانی متمرکز در این شرکت به صورت دائمی ایجاد گردیده تا علاوه بر افزایش سرعت امداد رسانی، مهارت های لازم برای مقابله و مدیریت حوادث نیزبه امداد گران نیز به صورت دائمی برقرار باشد.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، افزود: در حال حاضر۶۵۰ نیروی امدادی درسطح استان اصفهان برای ارائه خدمات به ۱۱۲شهر و ۱۰۶۶روستای تحت پوشش گاز، آماده ارائه خدمات امدادی به صورت ۲۴ساعته هستند.
وی، تصریح کرد: موضوع امدادرسانی در کلان شهر اصفهان به لحاظ داشتن شبکه های قدیمی گاز، زیرساخت های شهری نظیر؛ مترو، کانال های زیرزمینی آب و فاضلاب، مخابرات و شیرهای پیادرو گاز و همچنین حفاری های متعددی که برای پروژه های عمرانی شهری انجام می گیرد، از اهمیت بالایی برخورداراست .
مهندس علوی، ادامه داد: در حال حاضر فرآیند امداد رسانی در مرکز استان و تعدادی از شهرها به صورت متمرکز انجام می شود به این صورت که اعلام حوادث در مرکز پیام و فوریت های شرکت، دریافت وثبت می شوند و بلافاصله نزدیکترین خودرو و نیروی امدادی از طریق سیستمGPS ردیابی شده و دستور اجرای عملیات امدادی را دریافت می کند. با این توضیح که تمامی مراحل امدادی رصد و گزارش گیری می گردد.