مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان با تاکید بر اینکه تکریم و حفظ جامعه کارگری استان از اولویت های این اداره کل است گفت: مراسم روز کارگر امسال باید با تاکید بر شعار سال برگزار شود.
به گزارش جارچی اخبار به نقل از ایسنا، برهان صلواتی صبح امروز در نشست با خبرنگاران استان کردستان با اشاره به اینکه تبریک ما به کارگران به مناسبت روز کارگر سلام به تولید داخلی است، اظهار کرد: حفظ حرمت و رسیدگی به خواسته های مردم باید در اولویت قرار گیرد.
وی با بیان اینکه توسعه در سایه فرهنگ اتفاق می افتد، افزود: برای رونق تولید و تحقق شعار سال باید مولفه های تولید در کردستان مورد توجه قرار گیرد، تحقق این مهم معیشت خانواده ها را نیز تحت تاثیر قرار می دهد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، قاچاق را از مهم ترین عوامل عدم رونق تولید ذکر کرد و ادامه داد: در راستای رونق تولید واردات باید کاهش یابد تا از ریزش واحدهای تولیدی و افزایش بیکاری جلوگیری به عمل آید.
وی حفظ اشتغال موجود را یکی از سیاست های اصلی اداره کار و رفاه اجتماعی دانست و بیان کرد: سومین مولفه که برای رونق تولید در استان باید مورد توجه قرار گیرد، استفاده از منابع و بودجه عمومی برای راه اندازی خط های تولیدی غیرفعال است.
صلواتی، حمایت از کالای تولیدی و فرهنگ سازی برای افزایش مصرف کالای بومی و ایرانی را از دیگر مولفه های موثر در تولید رونق عنوان کرد.
وی شورای انجمن کار و تشکل کارگری را به عنوان نمایندگان اصلی کارگران معرفی و تصریح کرد: اجلاسیه شهدای کارگری، برگزاری روز کارگر و دیگر مراسمات مختص به کارگران با همکاری این دو بازوی حمایتی انجام می گیرد.
صلواتی با اعلام اینکه یازده هیأت تشخیص و شش هیأت اختلاف در بحث رسیدگی به شکایات اداره کار فعال است، گفت: در این هیأت ها به شش هزار و ۵۵ شکایت رسیدگی و برای پنج هزار و ۷۳۲ رأی صادره شد.
وی با بیان اینکه ۸۰۰ مورد رأی آزادسازی و ۸۳۶ مورد آراء سازشی صادر شده است، افزود: طی یکسال گذسته یک هزار و ۴۰۵ دادخواست تجدید نظر خواهی صادر و یک هزار و ۴۰۰ آراء صادره حل اختلاف، اعلام شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان توجه به زنان سرپرست خانوار را از مباحث اصلی و مهم حوزه مشاغل خانگی، اعلام کرد و گفت: ایجاد بازارچه ای برای فروش اکالاهای تولیدی این افراد، به عنوان مطالبه ای عمومی از سوی این اداره کل به جد پیگیری می شود.
وی در پایان در رابطه با طرح تکاپو، خاطرنشان کرد: در طرح تکاپو یک هزار نفر تا پایان سال ۹۷ ساماندهی شده اند و فعالیت های خوبی در این استان صورت گرفته که توانسته کردستان را به عنوان استان برتر در این حوزه معرفی کند.