صندوق احیا و بهره‌برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی، در تازه‌ترین دور از مزایده‌های خود بناهای تاریخی کاروانسرای مهر سبزوار در استان خراسان رضوی و خانه بهروزی‌های قزوین را به مزایده گذاشت.
به گزارش جارچی اخبار به نقل از روابط عمومی صندوق احیا و بهره برداری از اماکن فرهنگی تاریخی، کاروانسرای مهر با هزینه مرمت ۳ میلیارد تومان، مدت طراحی و مرمت ۲۴ ماه، مدت قرارداد ۲۱ سال و هزینه پایش و نگهداری از بنا به مبلغ ۱۲ میلیون تومان به مزایده گذاشته شده است.
خانه بهروزی‌ها نیز با هزینه مرمت ۵۴۰ میلیون تومان به اضافه ۶۶۰ میلیون تومان دیون بنا، مدت طراحی و مرمت سه ماه، مدت قرارداد هفت سال و هزینه پایش و نگهداری از بنا به مبلغ ۲۰ میلیون تومان به مزایده گذاشته شده است.
تمام واجدین صلاحیت و درخواست‌کنندگان از تاریخ نشر آگهی این مزایده‌ها که امروز و فردا در روزنامه ایران منتشر می‌شود، باید اسناد مزایده را از دبیرخانه کمیسیون مزایده صندوق احیا به نشانی تهران، میدان بهارستان، خیابان اکباتان، عمارت مسعودیه، ساختمان صندوق احیا یا پایگاه اینترنتی صندوق احیا یا پایگاه ملی اطلاع‌رسانی مناقصات دریافت کنند و حداکثر تا ساعت ۱۸ روز شنبه مورخ ۱۵/‌۰۴/‌۹۸‬ مدارک مربوطه را تکمیل و نسبت به تحویل پاکات به دبیرخانه اقدام و رسید دریافت کنند.
تاریخ گشایش پاکت الف و ب روز یکشنبه ۹۸/۴/۱۶ رأس ساعت ۱۱ در محل دفتر مرکزی صندوق احیا به نشانی تهران، میدان بهارستان، خیابان اکباتان، عمارت مسعودیه، ساختمان صندوق احیا خواهد بود.
تاریخ گشایش پاکت ج روز یکشنبه مورخ ۹۸/۴/۲۳ رأس ساعت ۱۱ در محل دفتر مرکزی صندوق به نشانی مذکور تشکیل و برنده نهایی اعلام می‌شود.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت chre.ir یا آگهی صفحه ۱۰ امروز روزنامه ایران مراجعه کنند.
کاروانسرای تاریخی روستای مهر در محور سبزوار-شاهرود در حاشیه روستای مهر قرار دارد که در روزگارهای قدیم منزلگاه کاروان‌های خسته جاده تاریخی ابریشم بوده و یکی از بهترین و زیباترین کاروانسراهای بین راهی این مسیر محسوب می‌شود.
مصالح این اثر که مربوط به‌دوران قاجاریه است، از آجر، ملات گل و گچ و تزئینات آن به‌صورت آجری نیم دایره است. طاق هاو قوس‌های آن نیز جناقی و هلالی است و دارای هشتی، حیاط مرکزی، اصطبل‌های شرقی و غربی و یک محل شاه‌نشین است.
خانه بهروزی مربوط به دوره قاجار است و در قزوین، خیابان امام، زرگر کوچه بن‌بست ۶ واقع شده‌است، این اثر در تاریخ ۱۱ مرداد ۱۳۸۴ با شمارهٔ ثبت ۱۲۶۰۸ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌است.