رییس انجمن مددکاران اجتماعی کشور گفت: طبق نتایج پژوهش انجام شده با عنوان فرهنگ گفتوگو در میان خانوادههای ایرانی، میانگین زمان گفت وگو در بین خانوادههای ایرانی ۱۵ دقیقه است
به گزارش جارچی اخبار، سیدحسن موسوی چلک که در همایش پویایی و نشاط اجتماعی در تبریز سخن می گفت اظهارداشت: خانواده کانون آرامش و محبت است اما امروز همین خانواده محبت را در لایک فضای مجازی دنبال میکند، در صورتی که نباید اجازه دهیم لایک فضای مجازی، شادابی و رضایت را در زندگی ما ساری و جاری کند.
وی با بیان اینکه در جامعهای که دادگاه و پاسگاه محل رجوع مردم باشد، قطعا خشونت حلقه اصلی جامعه و نشاط و شادابی حلقه مفقوده آن جامعه خواهد بود، گفت: ژاپن با ۱۴۹ میلیون جمعیت، دارای ۹۰۰ هزار پرونده کیفری است و هندوستان با بیش از یک میلیارد جمعیت، یک میلیون فقره پروندهی کیفری دارد اما طبق آمار معاون حقوق بشر وزارت دادگستری، ما کشوری هستیم که سه هزار و ۵۰۰ عنوان مجرمانه در سامانه قضایی خود داریم .
وی افزود: خشونت تنها کتک زدن نیست، وضعیت امروز کشور ما محصول ۴۰ سال غفلت است و نباید به این دولت و آن دولت ربط داده و آن را سیاسی کنیم.
رییس انجمن مددکاران اجتماعی کشور با بیان اینکه بعد از سرقت، خشونت دومین پرونده قضایی در کشور است، گفت: سرقت نیز نوعی از خشونت را به مردم وارد میکند، ما در جامعه ای زندگی میکنیم که برای غم ستاد تشکیل میدهیم ولی برای تشکیل مجلس شادی و جشن باید از هفت خوان رستم عبور کنیم، ما برای برگزاری مراسم جشن و شادی در جامعه مجوز نداریم.
وی با بیان اینکه شادی حلقه مفقود سبک زندگی جامعه ما است، گفت: جامعه ای که برای حل هر موضوعی در آن به پاسگاه مراجعه کنیم یا جامعهای که مصرف مشروبات الکی در آن رواج بی رویه داشته باشد قطعا چیزی جز خشونت در آن وجود نخواهد داشت.
موسوی با تاکید بر اینکه نشاط مقدمه توسعه است و نتیجه توسعه باید نشاط و شادابی و به زیستن باشد، گفت: نتیجه توسعه متوازن باید مساوی لذت مردم از زندگی باشد.
وی گفت: طبق آمار وزارت بهداشت کشور، حدود ۲۵ درصد مردم کشور حداقل یک اختلال روانی دارند یعنی به ازای هر چهار نفر یک نفر، دچار اختلال است.
وی ادامه داد: ما قبلا شاداب تر بودیم، ما خواستیم این موضوع را به شکلهای متفاوت فراموش کنیم، گرچه نشاط تنها در خندیدن نیست بلکه احترام به قوانین، شایسته سالاری، بیان به موقع واقعیت نه کتمان واقعیت است.
رییس انجمن مددکاران اجتماعی کشور متذکر شد: ما یک جاهایی ظرفیتهای فرهنگی را ممیزی کردیم، ظرفیتهایی که میتواند زمینه انسجام فراهم کند ولی ما اجازه ندادهایم زمینههای فرهنگی، بستری برای خلق شادیهای گروهی شود.
وی بیان کرد: سال ۱۳۵۸ به ازای هر ساعت، یک نفر به زندان می رفت ولی امروز به ازای هر یک ساعت ورودی زندان، بیش از ۵۰ نفر وارد زندان میشود، هر روز عناوین مجرمانه را در جامعه گسترش می دهیم..
وی با بیان اینکه ما بداخلاق شده ایم و در برخی مواقع به یکدیگر رحم نمیکنیم، ادامه داد: این روزها حال خیلیها خوب نیست، ما کشور خود را دوست داریم ولی مهربانی چیزی است که این روزها آن را فراموش کرده و آن را به یکدیگر ارزانی نکردهایم.
موسوی متذکر شد: جامعهای که عاری از مدیران شایسته باشد، خواسته یا ناخواسته خشونت را در جامعه ترویج میکند.
وی با بیان اینکه امروزه مظاهر خشونت به شکل فیزیکی نیست، افزود: حدود ۴۵ درصد مداخلات اورژانس اجتماعی در خشونت خانگی انجام میشود و بالای ۸۳ درصد کودکانی که در مراکز شبانه روزی نگهداری میشوند، کودکانی هستند که پدر و مادرشان صلاحیتی برای نگهداری آنها ندارند.
وی اظهار کرد: ما همان جامعه ای هستیم که به فقیر کمک می کردیم و بزرگان و سالمندان خود را تکریم میکردیم ولی امروزه سالمند آزاری جزو سومین مداخلات اورژانس اجتماعی شده است.
رییس انجمن مددکاران اجتماعی کشور با تاکید بر اینکه ترویج محبت بین مردم، مهم ترین راه پیشگیری از جرائم است، گفت: همه چیز را نباید به دولت مردان یا آن سوی مرزها ربط دهیم ، ما خود عامل نشاط شادابی در جامعه هستیم، اما دیگران را دانسته یا نادانسته آزار میدهیم.
موسوی بیان کرد: طبق آمار وزارت راه و شهرسازی، ۲۱ میلیون نفر از جمعیت کشور در محلات ناکارآمد شهری و سکونتگاههای غیررسمی زندگی میکنند، خواستگاه تمامی شورشهای اجتماعی در این مناطق بوده است مناطقی که حداقلترین امکانات را ندارند و اگر اعتراض کنند، حق دارند.
رییس انجمن مددکاران اجتماعی کشور: اگر در جامعه ای به دنبال نشاط و شادابی هستیم باید سیاست گذاری ها را تغییر دهیم و اجازه دهیم شادی و نشاط در جای خود قرار بگیرد ، ما امروز فضایی را تجربه میکنیم که کودکان هم از آن میترسند، رسانه ما به دنبال ترویح خشونت است و همگی علاقمند به خبرهای منفی شدهایم.
وی متذکر شد: به رغم وجود تهدیدات، راه برون رفت از این شرایط تنها خود ما هستیم، هیچ کسی از آن سوی مرزها برای ما دل نمی سوزاند، امنیت اجتماعی با سرمایه اجتماعی بالا می رود، جامعهای که در آن امنیت عینی بیشتر از امنیت ذهنی باشد، باید زیاد نگران بروز حوادث باشیم.
همایش پویایی و نشاط اجتماعی در تبریز، با محوریت بررسی راهکارهای بروز و ظهور خشونت در حریم خانواده و اجتماع با همکاری اداره کل امور فرهنگی، اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی و سایر دستگاههای اجرایی استان آذربایجان شرقی و موسسه آرامش گستر باغ زندگی در تبریز برگزار شد.
- ۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۵
رییس انجمن مددکاران اجتماعی کشور :
میانگین زمان گفت وگو در بین خانوادههای ایرانی ۱۵ دقیقه است
رییس انجمن مددکاران اجتماعی کشور گفت: طبق نتایج پژوهش انجام شده با عنوان فرهنگ گفتوگو در میان خانوادههای ایرانی، میانگین زمان گفت وگو در بین خانوادههای ایرانی ۱۵ دقیقه است به گزارش جارچی اخبار، سیدحسن موسوی چلک که در همایش پویایی و نشاط اجتماعی در تبریز سخن می گفت اظهارداشت: خانواده کانون آرامش و محبت […]