عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: بعد از دو سال برای گفتن عملکرد خود در قبال شهروندان چیزی برای گفتن نداریم و گزارش کاملی در خصوص فعالیتهای شهرداری و شورا منتشر نشده است.
به گزارش جارچی اخبار، غلامحسین مسعودیریحان امروز در جلسه شورای شهر تبریز اظهار داشت: مدیرانی که نقد را قبول دارند هر روز از اطاق خود دریچهای رو به پیشرفت و تازگی احساس میکند ولی مدیرانی که انتقادپذیر نیستند، روز به روز سنگینتر می شوند.
خزانهدار شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: طی دو سال گذشته سازمانها و شرکتها فاقد اساسنامه بوده و عدم تشکیل شورایعالی و عدم رسیدگی شهرداری موجب شده شرایط این سازمانها مساعد نباشد.
وی با اشاره به اینکه در گزینش نیروهای شهرداری نسبت به افراد لایق توجه نمیشود، تصریح کرد: شهرداری نیروی شایسته تربیت نکرده است.
مسعودیریحان در ادامه با بیان اینکه در سرمایهگذاری آسیبشناسی نمیشود، گفت: فرصتسوزی در سرمایهگذاری ماحصل همین عدم آسیبشناسیهاست.
این عضو شورای اسلامی شهر تبریز در بخش دیگری از سخنان خود متذکر شد: به بافت فرسوده و حاشیهنشین توجه نمیشود و زمانیکه حادثه رخ داد به آن میپردازیم.
مسعودیریحان همچنین ضمن انتقاد از عدم توجه ساخت و سازهای غیرمجاز بیان داشت: همین امر باعث شده کمیسیونهای ماده ۱۰۰ همواره پرمشغله باشند.
وی ضمن اشاره به وضعیت فضای سبز شهر تبریز تاکید کرد: با توجه به شرایط فعلی، مقایسه فضای سبز شهر تبریز با دیگر شهرها ممکن نیست.
مسعودیریحان گفت: هیچکس در شهرداری نسبت به تعهد سازمانی فعالیت انجام نمیدهد و کسانی که تعهد سازمانی داشتند از آنها حمایت نشده است، به جز پاکبانان اکثریت به وظایف خود آشنا نیستند و آن را درست انجام نمیدهند.
وی تاکید کرد: مدیران عدم وجود اختیارات لازم را دلیل کمکاری خود معرفی میکنند تنها افتخار مدیران پست سازمانی آنهاست.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز اضافه کرد: بعد از دو سال برای گفتن عملکرد خود در قبال شهروندان چیزی برای گفتن نداریم و گزارش کاملی در خصوص فعالیتهای شهرداری و شورا منتشر نشده است.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود گفت: لازم است از وجود نخبگان بهرهمند شویم. هزار نفر نخبه و دانشمند در شهرداری وجود دارد که اگر از وجود آنها استفاده کنیم بسیاری از مشکلات شهر رفع خواهد شد.
مسعودیریحان با اشاره به لزوم ایجاد فراکسیونی به نام نخبگان شهرداری گفت: با ایجاد این فراکسیون میتوانیم از توانمندیهای و اندیشههای آنها در مدیریت شهری استفاده کنیم.
وی تاکید کرد: برخی مواقع میگوییم فرار مغزها در کشور وجود دارد اما باید بگوییم فرار مغزها بهتر از سرکوب مغزهاست، چرا که در بسیاری از مواقع نخبگان کشور میتوانند به جامعه جهانی و بشر مفید واقع شوند ولی متاسفانه از تصمیمگیریها کنار گذاشته شده و از توانمندیهای آنان استفاده نمیشود.
مسعودیریحان اضافه کرد: ۵۰ نفر از نخبگان شهرداری را شناسایی کردهایم که در زمینههای مختلف میتوانند در تصمیمگیریهای مدیریت شهری کمک کنند و این تعداد تا یکهزار نفر نیز قابل افزایش است.
- ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۲
عضو شورای اسلامی شهر تبریز:
بعد از دو سال برای گفتن عملکرد خود در قبال شهروندان چیزی برای گفتن نداریم
بعد از دو سال برای گفتن عملکرد خود در قبال شهروندان چیزی برای گفتن نداریم و گزارش کاملی در خصوص فعالیتهای شهرداری و شورا منتشر نشده است.