علی متقیان روز شنبه به خبرنگار ما اظهار داشت: ۷۰۰ بسته مواد غذایی و اقلام بهداشتی، برای خانواده های دانش آموزان با نیازهای ویژه استان تامین و توزیع شده است.

وی با بیان اینکه این بسته ها، با کمک خیران تامین شده، گفت: بیشترین دانش آموزان با نیازهای ویژه این استان، از خانواده های نیازمند هستند که با مشکلات اقتصادی روبه رو بوده و در این روزهای کرونایی، با مشکلات بیشتری روبه رو شده و بیش از پیش نیاز به توجه خیران دارند.

رییس آموزش و پرورش استثنایی خراسان شمالی با اشاره به تهیه بیش از ۶ هزار ساعت محتوای آموزش مجازی در حوزه آموزش و پرورش استثنایی گفت: این آموزش ها برای دانش آموزان و خانواده های آنان تهیه شده است.

متقیان گفت: با توجه به طولانی شدن تعطیلی مدارس، نیاز به تغییر رویکرد آموزش از شیوه سنتی به مجازی و الکترونیکی، اجتناب ناپذیر است و در این زمینه، تلاش کرده ایم تا شیوه های دسترسی مختلفی را برای حدود سه هزار دانش آموز زیر پوشش در زمینه خدمات آموزشی و توانبخشی فراهم کنیم.
به گزارش جارچی اخبار به نقل از ایرنا, وی گفت: بیش از ۱۰۰ گروه آموزش مجازی در مدارس با نیازهای ویژه سطح استان تشکیل شده است و علاوه بر آن، سامانه آموزش مجازی با همکاری واحد فناوری اداره کل آموزش و پرورش استان ایجاد شده است.

رییس آموزش و پرورش استثنایی خراسان شمالی با اشاره به ظرفیت شبکه اجتماعی دانش آموزان (شاد) گفت: امید است بتوانیم با این ظرفیت، آموزش های مجازی را منظم تر و با کیفیت بهتری در اختیار دانش آموزان و خانواده های آنها قرار دهیم.

اکنون هزار و ۳۸۷ دانش آموز استثنایی، هزار و ۱۸۷ دانش آموز با مشکلات ویژه یادگیری و ۴۲۰ دانش آموز تلفیقی در خراسان شمالی مشغول به تحصیل هستند.