معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم از پلمب شدن ۴ تالار و رستوران در قم خبرداد.

به گزارس چارچی اخبار، دکتر محبی  گفت: واحد بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم از ۱۰ تا ۱۳ تیرماه، موفق به بازرسی از هزار و ۲۷۳ واحد شده که ۷۸۳ واحد، پروتکل های بهداشتی را رعایت می کردند.

وی خاطرنشان کرد:  ۸۹۹ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف نیز معدوم شد و از ۴۰ مورد نمونه برداری آب و مواد غذایی صورت گرفت.

وی در پایان بیان داشت: برای ۱۳۳ واحد اخطار صادر و برای  ۱۸ مورد نیز پیگیری شکایات مردمی انجام شد.