مدیرکل فرودگاههای اصفهان گفت : تعداد گردشگران خارجی این استان از سال ۹۲ تا ۹۸ با افزایش ۱.۸ برابری از چهار میلیون و ۵۰۰ هزار به هشت میلیون و ۷۰۰ هزار افزایش یافت.
به گزارش جارچی اخبار، حسن امجدی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از خبرگزاری ایرنا اصفهان در گفت و گو با خبرنگاران اظهارداشت: دولت تدبیر و امید رویکرد مثبتی در زمینه توسعه صنعت گردشگری دارد و در مدت یادشده اتفاقات خوبی در فرودگاه اصفهان رخ داده است.
وی ادامه داد: وظایف فرودگاه ها بعنوان دروازه پذیرش گردشگران داخلی و خارجی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
مدیرکل فرودگاه های استان اصفهان تصریح کرد: این فرودگاه به عنوان قدیمی ترین و مهمترین فرودگاه های کشور در سه مبحث گردشگری و پذیرش مسافر، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران در مبحث هوانوردی محسوب میشود.
وی اضافه کرد: محدودیت پذیرش همزمان هواپیما یکی از معضلات قدیمی فرودگاه اصفهان بود که قابلیت پذیرش حدود ۱۰ پرواز در لحظه وجود نداشت که طرحی در این فرودگاه آماده شده و در روزهای آینده به بهره برداری خواهد رسید که ظرفیت پذیرش هواپیما را به حدود ۲۰ پرواز افزایش خواهد داد.
امجدی بیان کرد: محدودیت پذیرش پروازهای خارجی در ترمینالها، یکی دیگر از مشکلات قدیمی فرودگاه اصفهان بود که ترمینال کنونی حدود ۶ هزار متر مربع است که طرحی در این زمینه تعریف و در حال تکمیل است که در آیندهای نزدیک ترمینال جدید با طراحی استانداردهای مناسب و با ظرفیت حدود ۱۵ هزار متر مربع مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
مدیرکل فرودگاههای استان اصفهان بیان کرد: یکی دیگر از مشکلات این فرودگاه در ارتباط با تامین هوای مطلوب و متبوع بود که موتورخانه شماره ۲ فرودگاه آماده بهره برداری است و این مشکلات را بطور کامل رفع خواهد کرد.
وی ادامه داد: تصفیه خانه فرودگاه اصفهان سال گذشته به بهره برداری رسید و ساختمان جایگاه تشریفات اختصاصی ( cip) اوایل سال گذشته در فرودگاه اصفهان مورد بهره برداری قرار گرفت.
امجدی افزود: طرحهای کوتاه مدت و میان مدتی هم در کنار این طرحهای بزرگ و قابل توجه در این فرودگاه انجام شده که بهسازی کامل ترمینال پروازهای داخلی فرودگاه اصفهان یکی از اصلی ترین این اقدامات محسوب میشود.
وی با اشاره به اهمیت توجه به پدافند غیرعامل و مدیریت بحران اظهار داشت: فرودگاه اصفهان بعنوان کمکی فرودگاههای استان تهران (مهرآباد و امام خمینی (ره) ) نقش آفرینی میکند و این وظیفه مهم را بر عهده دارد.
مدیرکل فرودگاههای استان اصفهان بیان کرد: در صورتی که پرواز این فرودگاهها قابلیت نشست و برخاست را نداشته باشند این پروازها به فرودگاه اصفهان اعزام خواهند شد که این نقش با افزایش زیر ساختها و احساس ضرورت در این زمینه تکمیل شده است.
وی ادامه داد: نصب دستگاه آر وی آر هواشناسی بعنوان کار مشترکی با مجموعه هواشناسی در فرودگاه اصفهان انجام شد که این دستگاه قابلیت پذیرش هواپیما را افزایش می دهد.
امجدی گفت: در صورتیکه برای پروازهای ورودی در گذشته دید کمتر از ۸۰۰ متر بود امکان پذیرش پرواز وجود نداشت اما این محدودیت با نصب این دستگاه در فرودگاه اصفهان به ۵۵۰ متر رسید و شرایط فرودگاه اصفهان را بسیار ویژه و ممتاز کرد که فرودگاه سایر استانها از این دستگاه بی بهره هستند.
فرودگاه بینالمللی شهید بهشتی اصفهان در حالت عادی به شهرهای نجف و بغداد عراق، کویت، دُبی امارات، استانبول ترکیه، تفلیس گرجستان و دوحه قطر پرواز مستقیم دارد.
همچنین علاوه بر شرکت های هواپیمایی فعال داخلی، شرکت های العراقیه، ترکیش، فلای دوبی و قطر ایرویز در جا به جایی مسافر با این فرودگاه همکاری دارند.
فرودگاه بین المللی شهید بهشتی در شرق اصفهان دارای ۲ باند به طول چهار هزار و ۳۹۷ متر و عرض ۴۵ متر با ۱۰ جایگاه پذیرش انواع هواپیمای مسافربری و ترمینال پروازهای داخلی و خارجی است.