رئیس راه آهن کاشان از خروج سالانه بیش از ۸۲ هزار و پانصدتن صادرات توسط حمل ‌ونقل ریلی راه آهن خبر داد.

به گزارش خبرگذرای جارچی اخبار از کاشان، آیت الله عباسعلی سلیمانی در دیدار با مسولان راه آهن کاشان اظهار داشت: وجود راه آهن یکی از چهار عامل توسعه در کشور است و وجود معبر ۲۶ قطار مسافربری از این منطقه نشانگر برخوردار بودن منطقه است.

نماینده ولی فقیه قطار را مطمئن ترین راه حمل و نقل دانست و افزود: صنعت ریلی آرامش بیشتری را به مسافر می بخشد نعمتی که از دوران قبل از انقلاب به کشور آورده شد ولی به دلیل وابستگی به آلمان بعد از انقلاب تقریبا نیمه فلج شد ولی به زودی مهندسین دست به کار شده و به بازسازی دیزل‌ها پرداخته و این صنعت را به خود کفایی رسانده و موفق عمل کردند.

امام جمعه کاشان با اشاره به ظرفیت ریلی کاشان عنوان کرد: راه آهن می تواند از واگنهای دو منظوره هم باربری و هم توریستی استفاده کند و با وجود توریستی بودن منطقه این ظرفیت را نیز در این زمینه به کار بگیرد تا به گشایش اقتصادی صنعت کمک شود.

وی همچنین ظرفیت صادرات منطقه را ویژه دانست و تصریح کرد: کاشان به تنهایی با ظرفیتی بیش از ۱۵ استان کشور با وجود تحریمها به ۱۲۰ کشور دنیا صادرات دارد که این خود جایگاه منطقه را در حمل و نقل ریلی افزون می کند و استفاده از تمام پتانسیل منطقه توسعه این صنعت را در پی دارد.

اسماعیل عاشوری مدیر راه آهن منطقه کاشان نیز در دیدار اظهار داشت: سالانه بیش از ۸۲ هزار و پانصد تن صادرات این شهرستان توسط راه آهن جا به جا می شود که ظرفیتی ویژه است.

وی با بیان اینکه روزانه ۲۶ قطار مسافربری از کاشان عبور می کند گفت: قطار کاشان – مشهد با ظرفیت ۳۰۰ مسافر روزانه از کاشان به مقصد مشهد حرکت میکند که با شیوع کرونا این مقصد به دوران پس از کرونا به تعویق افتاده است و از ظرفیت واگنهای اصفهان استفاده می شود.

عاشوری قدمت راه آهن کاشان را از سال ۱۳۳۲ اعلام کرد و گفت: این صنعت با ۳۱۵ نفر به گستردگی ۱۸۰ کیلومتر از شورای قم تا نطنز را در بر دارد که متاسفانه سالن انتظار مسافری در خور منطقه ندارد و امیدواریم با همت مسولین به زودی شاهد سالنی زیبنده این شهر باشیم.