نمایش «ماجرای آلمان»نوشته واصف اونگورن، به کارگردانی وحید فرشی‌نژادیان و تهیه‌کنندگی دانشگاه نبی اکرم تبریز به روی صحنه می‌رود.

به گزارش جارچی اخبار،  رئیس دانشگاه نبی اکرم تبریز در نشست خبری عوامل این نمایش با بیان اینکه هیچ زبانی قوی تر و با نفوذتر از زبان هنر نیست، اظهار کرد:  یک علاقه ذاتی برای هنر در همه افراد وجود دارد، علاقه به هنر یک رسالت تاریخی برای هنرمندان یک جامعه است.

محمدرضا میلانی با اشاره به اینکه به نظر من هنر یک موهبت الهی است، افزود: شعر، تئاتر، سینما هنرهایی هستند که ساعت ها می توانند انسان ها را به خود جذب کنند و انسان تنها چیزی که خلق می کند، زبان شعر است.
وی با بیان اینکه ما با فرهنگ غنی و ادبیات مان حرف های زیادی برای دنیا داریم، خاطرنشان کرد: برای چنین ملتی تحقیرآمیز است که افراد، رسانه‌ها و کشورهای دیگر فرهنگی را به آنها دیکته کنند و این بسیار جای تاسف است.
رئیس دانشگاه نبی اکرم با بیان عزم این دانشگاه برای حمایت از رشته های مختلف هنر، گفت: ما در اینجا رشته هنر را تأسیس کردیم که افراد توانمندی در این رشته‌ها رشد کنند.

اجرای این نمایش دغدغه ذهنی من بود

مشاور و طراح صحنه نمایش ماجرای آلمان هم در این نشست با بیان اینکه این اتفاق به خاطر دغدغه های ذهنی مسئولان دانشگاه روی می دهد، گفت: باید قدر فرصت‌ها و حمایت های دانشگاه نبی اکرم را می دانستیم؛ با ترجمه خانم اشتری از اثر واصف اونگورن فرصت برای اجرای این نمایش را مغتنم دانستیم.

حسین اصل عبداللهی، افزود: ٩٩ درصد عوامل اجرا این نمایش جزو دانشجویان و هیات علمی دانشگاه نبی اکرم هستند و ما در اصل هم می‌خواستیم این اتفاق بیافتد، این قدم بسیار خوبی است که باید ادامه پیدا کند و دانشجویان باید از این کار الگو بگیرند و در کارهای دیگر ادامه دهند.

فعال حوزه تئاتر و هنرهای نمایشی ادامه داد: در اکثر نمایش های استان که اجرا می شود، یک پای کار دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه نبی اکرم هستند و درخواست هایی که برای توسعه سالن های نمایش هر روز بیشتر می شود، خروجی‌ تلاش های همین هنرمندان است.

کارگردان این  نمایش نیز گفت: یک سال برای این نمایش کار کردیم و پارسال همین موقع تصمیم گرفتیم این نمایشنامه را کار کنیم.

وحید فرشی، با بیان اینکه این اثر حاصل زحمت  ۳۰ نفر از بچه های گروه است، افزود: از حمایت های مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی تشکر می کنم که جان جدیدی به هنر و فرهنگ تبریز داده است.

فرشی بیان کرد: از خانم اشتری هم تشکر می‌کنم که با ترجمه های بسیار خوب ادبیات ترکیه و ایران را به هم پیوند داده است و با ترجمه این اثر، فرصت خوبی برای اجرای این تئاتر در تبریز ایجاد کرد.

نمایش «ماجرای آلمان» نمایشنامه ترکیه ای در ژانر تراژدی، کمدی است که برای یک خانواده ای اتفاق می افتد و در بخش هایی از زندگی این آدم ها کمدی‌هایی هم ایجاد می شود.
این نمایش از چهاردهم فروردین سال آینده در تئاتر شهر تبریز روی صحنه تئاتر می رود.