عضو هیئت مدیره خانه محیط زیست آذربایجان شرقی با بیان اینکه هنر رساترین زبانی‌ست که با آن می‌توان پیام‌های زیست‌محیطی را انتقال داد، گفت: پانزدهمین جشنواره فیلم تبریز حامی محیط زیست است.

به گزارش جارچی اخبار به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم تبریز، مجید رحمانی افزود: زبان هنر زبان صلح و دوستی‌ست و هنرمندان قادر هستند به شیواترین و رساترین شکل ممکن این پیام‌ها را منتقل کنند.
وی خاطرنشان کرد: هنر و هنرمندان ابزارهای متنوعی برای طرح مسائل محیط زیستی دارند و این ظرفیت بسیار ارزشمندی است که بسته به موضوعات متفاوت از شاخه‌های مختلف هنری بتوانیم استفاده کنیم، گاهی یک بیت شعر و گاه یک عکس می‌تواند یک مسئله اجتماعی را به شکل مؤثر منعکس کند و در پاره‌ای مواقع، یک فیلم مستند و یا سینمایی و یا یک رمان این کارکرد را دارد.
مسئول بخش هنرخانه محیط زیست استان اظهار کرد: در طول سالیان متمادی، گاهی شاهد عدم احاطه هنرمندان به ابعاد پنهان و یا عواقب یک مسئله محیط زیستی بوده‌ایم که باعث شده پرداخت به آن موضوع ضعیف یا سطحی باشد و نتیجه‌ای برخلاف آن‌چه باید حاصل شود.
وی ادامه داد: به همین دلیل، ما به عنوان خانه فعالین محیط زیست همواره سعی‌مان بر این بوده تا با ایجاد فضایی برای تعامل و همکاری با هنرمندان تا حدودی این خلأ را پر کنیم و به همین منظور بخشی را با عنوان بخش هنر محیط زیستی در چارت سازمانی ایجاد کرده‌ایم.
رحمانی گفت: خوشبختانه این جشنواره موقعیت بسیار خوبی را در اختیارمان قرار می‌دهد تا آشنایی و گفتگویی نزدیک با کارگردانان، تهیه کنندگان، بازیگران و سایر عوامل صنعت فیلم و سینما داشته باشیم و ضمن جلب مشارکت آن‌ها در پویش های محیط زیستی”سفیران محیط زیست” و “حامیان آب” ، بتوانیم دغدغه‌های محیط زیستی خود را به آنان منتقل کنیم و در مورد ایده‌ها و برنامه‌های مشترک به تبادل نظر بپردازیم.
بر اساس این گزارش، هادی امینی، دبیر جشنواره فیلم تبریز نیز ضمن اشاره به حمایت جشنواره از فعالیت‌های محیط‌زیستی تأکید کرد: طبق رایزنی‌های انجام شده با خانه محیط‌زیست آذربایجان شرقی، مقرر شد نشان محیط‌زیست به فیلم‌ منتخب در حوزه حفاظت از محیط‌زیست اهدا شود.
جشنواره فیلم تبریز از ۲۶ تا ۲۹ تیرماه ۱۴۰۱ در پردیس سینمایی ستاره‌باران برگزار می شود.

۲۳۶ اثر در بخش های مختلف به این جشنواره ارسال شده است.

از مجموع آثار ارسال شده به جشنواره، ۹۸ فیلم داستانی، ۵۶ فیلم مستند، ۵۰ فیلم انیمیشن و ۳۲ فیلم تجربی بود و هیات انتخاب نیز از این تعداد ۲۲ اثر داستانی، ۱۰ اثر مستند، ۶ اثر تجربی و ۹ اثر انیمیشن انتخاب کردند.