مدیر عامل شرکت ملی مس ایران در خصوص طرح تولید کاتد مس در مجتمع مس سونگون، گفت: پیمانکار این پروژه درصدد است تا تمام نواقص پروژه را تا آخر اردیبهشت ماه برطرف کند تا از خرداد ماه امسال، تولید مداوم کاتد مس در مجتمع مس سونگون انجام شود.

به گزارش جارچی اخبار، حسین مدرس خیابانی روز دوشنبه در حاشیه سفر به ورزقان و بازدید از پروژه‌های مجتمع مس سونگون، اظهار کرد: مجتمع مس سونگون یکی از مجتمع‌های بزرگ مس با ذخایر غنی معدن کشور و جزو مجتمع‌های زیرمجموعه شرکت ملی مس است که با ظرفیت حدود ۳۰۰ هزار تن کنسانتره در سال کار می‌کند و همکاران حاضر در این مجتمع با توجه به شعار سال و ظرفیت دانش تخصصی و نوآوری که در مجموعه وجود دارد، تلاش می‌کنند تا این ظرفیت را بالاتر ببرند.

وی افزود: تولید کاتد را در فرایند هیپ لیچینگ(فرآیند آبی) با حدود سه هزار تن ظرفیت داریم که پروژه افتتاح شده و مراحل آزمایشی خود را طی می‌کند، امیدواریم از خردادماه تولید مداوم در این فرایند نیز شکل بگیرد.

وی ادامه داد: ۲ ابرپروژه در مجتمع مس سونگون تعریف شده که یکی از این پروژه‌ها، بزرگترین مگامدول تولید کنسانتره ایران تحت عنوان فاز سه کنسانتره محتمع مس سونگون با ظرفیت ۴۵۰ هزار تن کنسانتره و ورودی ۲۱ میلیون تن ماده معدنی است که تاکنون بیش از ۲۵ درصد پیشرفت دارد و پیمانکاران تلاش می‌کنند تا با افزایش نیروی کاری به اجرای آن سرعت بدهند.

مدرس خیابانی گفت: پروژه دیگر نیز تولید کاتد است تا کنسانتره‌های تولیدی در درون خود مجتمع تبدیل به کاتد شود، این پروژه نیز با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن اکنون ۳۳ درصد پیشرفت دارد.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با تلاش مدیریت مجتمع، همکاران و مسئولان منطقه از جمله استاندار، اولویت امروز کشور که سرمایه گذاری و به نتیجه رساندن طرح‌های توسعه و پروژه های نیمه تمام است به سرانجام برسد تا بتوانیم خبرهای خوشی در آینده برای مردم استان آذربایجان شرقی داشته باشیم.

وی افزود: ۲ برنامه محوری در شرکت مس تعریف شده که یکی از آن‌ها رشد و پایداری تولید است که با همت مدیر مجتمع، شاهد افزایش تولید در تمامی محصولات آن در سال ۱۴۰۳ خواهیم بود، البته الزاماتی دارد که برعهده مسئولان و خود شرکت ملی مس است.

مدیر عامل شرکت ملی مس ادامه داد: هدف محوری دیگر سرعت بخشیدن به طرح‌های توسعه شرکت است، امروز در دیدار با برخی از پیمانکاران مقرر شد تا با جلسات مداوم و پایش و رصد به سیستم کنترل پروژه، اضافه کردن جبهه های کاری، تعداد نیروی کار و ماشین آلات و عقد قرارداد که البته بخشی از آن شامل تجهیزات خارجی است، سرعت دهیم.

وی افزود: تلاش می‌شود تا پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها در سال ۱۴۰۳ بسیار بیشتر از سال‌های قبل ادامه یابد.

مدرس خیابانی در سفر به ورزقان از پروژه‌های طرح توسعه معدن مس سونگون بازدید و از نزدیک در جریان آخرین وضعیت این پروژه‌ها قرار گرفت.

وی در این سفر از معدن، کارخانه فاز ۱ و ۲ و پروژه فاز ۳ تولید کنسانتره و کارخانه تولید کاتد مس بازدید کرد.

مدیر عامل شرکت ملی مس در ادامه با حضور در محل اجرای پروژه توسعه جنگلکاری منطقه ارسباران که با مساحت ۴۰۰ هکتار و کاشت ۱۶۰ هزار اصله نهال توسط شرکت مس سونگون در حال انجام است، حضور یافت.

وی هم‌چنین در بازدید از بخش‌های مختلف این مجموعه از کارگران زحمتکش معدن تقدیر کرد.