رژیم صهیونیستی با تداوم نقض آتش‌بس، خودروی در حال حرکت در یک بزرگراه جنوب لبنان را هدف حمله پهپادی قرار داد.

به گزارش جارچی اخبار به نقل از المنار، در این حمله پهپادی، یک خودرو در بزرگراه « صدّیقین-کفرا» واقع در جنوب لبنان هدف قرار گرفت.

منابع بیمارستانی جنوب لبنان می‌گویند در این تجاوز هوایی رژیم اشغالگر، ۲ نفر مجروح و به بیمارستان منتقل شده‌اند.

رژیم اشغالگر دیشب هم یک دستگاه موتور سیکلت در منطقه «حضایا» حدفاصل وادی جیلو و یانوح در بخش صور (جنوب لبنان) را هدف حمله پهپادی قرار داده بود.

رژیم صهیونیستی عصر دیروز (سه‌شنبه) هم به منطقه‌ای در حدفاصل بین دو منطقه «تبنین» و «حاریص» واقع در جنوب لبنان حمله پهپادی کرده بود.

رژیم صهیونیستی یکم اکتبر ۲۰۲۴ (۱۰ مهر ۱۴۰۳)، تجاوز خود را به لبنان شروع و بعد از ۲ ماه چهارشنبه هفتم آذر با میانجیگری آمریکا آتش‌بس را امضا کرد.

بر این اساس، نظامیان رژیم صهیونیستی باید طی ۶۰ روز از جنوب لبنان خارج می‌شدند ولی این رژیم برخلاف قوانین بین المللی نظامیان خود را در پنج موقعیت راهبردی در این منطقه نگه داشت و آنجا را ترک نکرد. ارتش رژیم صهیونیستی از زمان امضای توافق آتش بس تاکنون هزاران بار، آن را نقض کرده است.

دشمن صهیونیستی از زمان برقراری آتش بس در لبنان در نقض آشکار تعهد، صدها بار حملات مشابه پهپادی در جنوب لبنان انجام داده است، تا جایی که جوزف عون رئیس جمهور لبنان حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان را چالشی برای این کشور و جامعه بین المللی توصیف کرد.

رئیس جمهور لبنان روز شنبه هفته جاری در سخنانی درباره تجاوزهای رژیم صهیونیستی به جنوب کشورش هشدار داد و گفت: اسرائیل اماکن غیرنظامی در جنوب لبنان را بدون هیچ دلیل و بهانه ای هدف قرار می‌دهد.