یادداشتی از امیرعلی روزگار

روابط عمومی مدیریت درمان آذربایجان شرقی

و عضو هیئت رئیسه شورای روابط‌عمومی استان

نامگذاری روزها و هفته ها بر مبنای استانداردها و اهدافی انجام شده و صرفا برای تبریک و گرامیداشت نیست.

روابط عمومی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و نامگذاری یک روز از ۳۶۵ روز سال نشانگر اهمیت موضوع می باشد؛ گرچه مسئولین ذیربط صرفا با یک تبریک و لوح آن هم در برخی نهادها از مسئله به راحتی عبور می کنند.

روابط عمومی ها از یک طرف به عنوان زبان گویا و گزارشگران عملکرد مجموعه و مدیر نقش ویژه ای دارند و از طرف دیگر گوش شنوای سازمانها بوده و با احصا و جمع بندی نقطه نظرات به عنوان مشاور می توانند در تصمیم گیریها یاریگر مدیر باشند.

البته در کشورهای جهان سوم اکثرا این وظیفه و جایگاه به قهقرا رفته و حتی اصول خبرنگاری هم گاها به دلیل رعایت برخی ملاحظات لگدمال می شود.

مسائلی از قبیل: بودجه نامشخص و نامتناسب، چارت تشکیلاتی قدیمی،شرح وظایف غیر استاندارد و نگاه غیر حرفه ای مدیران دستگاه‌ها این جایگاه مهم را با مشکلات زیادی مواجه نموده است و علیرغم تلاشهای بسیار؛ متأسفانه اراده ای برای حل معضلات وجود ندارد.

بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه بزرگ روابط عمومی ۲۷ اردیبهشت را خدمت تمامی متولیان و زحمت کشان این حوزه تبریک عرض می کنم و آرزومندم جامعه روابط عمومی روزی بتواند جایگاه واقعی خود را پیدا کند.